lørdag 4. januar 2020

En dag i desember


ISBN 9788241917066 på 459 sider.
Lauri er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi... før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen. 

Laurie tror ikke hun noensinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack. Lauri er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer? En dag i desember er den hjertevarmende og intenst rørende kjærlighetshistorien du har ventet på og ønsker å forsvinne inn i for alltid.

Boka er skrevet på en dagbokaktig måte og handlingen strekker seg over mange år. Historien blir fortalt av to personer, men det gjør ikke noe da de forteller etterhverandre og ikke samme opplevelsen begge to. Hintet er kanskje å ikke gi opp håpet, alt til sin tid. Det er ikke alltid ting er som det ser ut til. Absolutt ei bok det er verdt og lese, jeg rakk den på et par dager i romjula. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...