søndag 26. januar 2020

Månens påvirkning


Månen er jordens naturlige satellitt. Den gir oss en utrolig utsikt og det er tusenvis av historier rundt den, noe som er grunnen til at du sikkert lurer på hvordan månen påvirker mennesker. Hvordan inspirerer den menneskers fantasi til å sveve? Det blir sagt at månen påvirker tidevannet, men den har også en bestemt innvirkning på vår adferd. På denne måten kan humøret vårt og våre beslutninger endres på den samme måten som månefasene endres.


Det blir også trodd at månen påvirker søvnen vår, spesielt når det er fullmåne. I denne fasen, pleier folk å bruke lenger tid på å sovne, eller så sover de dårligere. I tusenvis av år, har det blitt trodd at månen har en bestemt innvirkning på menneskelig adferd. Det er trodd at energien til månen er så kraftfull at den er i stand til å endre livene våre. Det har også fra gammelt av blitt trodd at månen har en effekt på bølger og avlinger, samt følelsene til mennesker og dyr.


Til dags dato, er det fortsatt ingen definitive bevis som støtter opp under denne troen som finnes. Likevel, så har ikke dette stoppet folk fra å fortsette å dele sin tro og fra å utføre aktiviteter i henhold til fasene.  Nymåne. Denne fasen varer i rundt 3 dager. Det blir sagt at dette er den indikerte fasen for detoksifisering av kroppen.


Denne fasen blir betraktet som en tid for å starte nye ting. På dette grunnlaget, er den ideell for å starte nye rutiner, for å endre på de vanene du ikke liker å ha eller som ikke gjør deg godt. Det er også en ideell tid for ro og introspeksjon. Første kvarter: I denne fasen er månen kun halvt synlig. Denne fasen sies å være den av velstand, helse og vitalitet. Om du ønsker å starte på et nytt prosjekt, en business, eller til og med bare å begynne å trene, så er dette den beste tiden for det. Det blir trodd at den første kvarter-fasen gir mennesker positiv energi og at den på samme måte har innvirkning på våre handlinger. Det er også vanlig å høre at det i løpet av denne fasen er bra å klippe håret, så det vil vokse raskere, sterkere og mer glansfullt.


Fullmåne: Dette er fasen hvor månen er fullstendig rund og stråler med sollys. Dette forårsaker endringer i oppførselen hos mennesker. Dette kan variere fra små endringer i humør til brå humørsvingninger. Fullmånen er assosiert med eufori og overskudd, men også med mangfold og prestasjon. Det blir sagt at i denne fasen, blir alle «gærne» på grunn av at månens energi er større enn normalt. Avtakende måne: Den avtakende månen representerer «døden» av himmellegemet. Det er den siste fasen før syklusen starter på nytt. Det blir sagt at dette er tiden for å ta avgjørelser og for å modnes. Det blir også trodd at problemer og negative mentale tilstander vil avta i denne lunarfasen.


Månen påvirker oss ved å begunstige fruktbarhet 
Det blir sagt at under en fullmåne, er det mer sannsynlig at du kan bli gravid. Spesielt om du sover under lyset av fullmånen. Det er også troen om at månen generelt sett begunstiger fruktbarheten hos kvinner.


Økt lidenskap under fullmånen
Dette fenomenet er kjent for å øke lidenskapen og sensualiteten blant partnere. Denne naturlige satellitten har også alltid vært et romantisk element for mennesker.


Månen påvirker oss hvis vi blir gift under det første kvarteret
Som troen går, vil det å bli gift under det første kvarteret begunstige forholdet. Med andre ord, det vil gjøre ekteskapet velstående og varig. Dette er på grunn av troen at alt som skjer under denne fasen «av vekst» har positiv innvirkning på de andre områdene av livet vårt.


Blodmåne
Når månen har en rødaktig tone, blir den betraktet som at den er full av «blod». Som myten sier, i disse øyeblikkene under blodmånen, er energien som avgis farlig for mennesker siden den bringer frem nag og hat som du har.

1 kommentar:

  1. Intressant att det finns så många olika sätt som månen sägs påverka oss. Jag har aldrig märkt av någon skillnad och varken sömn eller humör har varit annorlunda i månens olika lägen. Men jag misstror inte de som säger sig vara påverkade. Jag är bara glad att jag inte tillhör dem :D

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...