mandag 30. desember 2019

Glad mandag-årets siste


Jeg håper på mange glade mandager i året som kommer. Jeg fikk nemlig et lite tips hos "Tanthuset" i Sverige om hvordan en skal få til akkurat en drøss med flotte mandager, tirsdager, onsdager, torsdager, fredager, lørdager og søndager. Ja for man har egentlig ikke tid eller lyst til å ha dager som ikke er så bra. Jeg har hatt nok av dager i mitt liv som ikke har vært så bra, så jeg trenger ikke slike dager for å kunne sette pris på hverdagene. Så i 2020 har jeg bestemt meg for å leve som en hund.

■ När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.
■ Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för extatisk lycka.
■ Bits inte när det räcker med att morra...
■ Låt andra veta när de inkräktar på ditt område.
■ Spring, hoppa och lek en stund varje dag.
■ Ta en tupplur då och då, och sträck alltid på dig innan du stiger upp.
■ Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring.
■ Om det är varmt ute, pausa ibland och lägg dig ner på rygg i gräset.
■ När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen.
■ Oavsett hur ofta du får skäll - tjura inte. Spring tillbaka på en gång och bli sams istället.
■ Njut av den enkla glädjen i en promenad.
■ Var lojal.
■ Låtsas aldrig vara något du inte är.
■ Om det du vill ha ligger nedgrävt, gräv tills du hittar det.
■ När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara...

Nytt år nærmer seg og i morgen kommer et tilbakeblikk på alt som har skjedd her det siste året. Både gleder og sorger har kommet min vei, men de største og mest turbulente dagene har ikke vært nevnt her. Nei dette er ikke en blogg med vrengt sjel og åpent hjerte. Bare litt frustrasjon som har piplet over til tider. Gode minner og mange turer både med bil og på beina. Både ferieturer og fjellturer har det vært dette året. Takker for alle tilbakemeldinger og kommentarer dere har lagt igjen her iløpet av året. Det er alltid hyggelig med litt kommunikasjon på det en gjør. All jobben en legger ned og ikke minst om en klarer å glede noen andre med opplevelser eller bilder jeg legger ut.

Jeg har vært med på noen fotoutfordringer iløpet av året, men ordene for 2020 synes jeg var vanskelige å komme på noe som var inspirerende å ta bilder av. Tror vel ikke det hadde vært noe enklere om det hadde vært på norsk heller. Vi får se om jeg bidrar litt i dann og vann. Men det er lite trolig det blir noe den første uka. Om du vil følge med på vårt hverdagsliv til neste år kan du like siden på Facebook, slik at du får en liten påminnelse om du trenger det.

I kveld kommer mamma og pappa bort for å spise pizza sammen med Merethe og Marius, så får en håpe at nyttårsaften blir full av kos og glede som opptakt til et nytt år.

2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...