søndag 8. desember 2019

Gems of my life


Her er noe av det som betyr aller mest for meg i hverdagen. Gjengen på fire bein, skauen og vinter med mulighet for skiturer. Når man begynner å tenke etter så er det mye som betyr en god del for meg i livet mitt. 


Jeg har eget hus og jeg har en jobb som gjør at jeg klarer meg i det daglige. Jeg har en bil som virker og jeg har mulighet til å gjøre det jeg har lyst til. Jeg slipper å snu og vende på hver krone om jeg skal finne på noe. Klart jeg har ikke uante resurser, men det tror jeg ikke er helt sunt heller.


Jeg har tre flotte unger som har klart seg bra så langt i livet. De to eldste har gode jobber og egne familier. Minstemann kunne jeg nok tenkt meg å hatt litt mer her, men hun har også snart sitt eget liv og egen familie. Hennes største problem er hva hun skal søke på om et års tid da videregående snart er slutt. Et hav av muligheter å velge mellom. 


Med erfaringen jeg har i dag så hadde jeg nok ikke tatt de samme valgene som jeg har gjort opp gjennom livet. Det er vel ikke noe jeg egentlig angrer på, men med små bagateller så hadde jeg kommet ut med et helt annet liv. Men det er ikke sikkert det hadde vært noe bedre liv enn det jeg har hatt.


Jeg har et par veldig gode venninner, en håndfull venninner som ikke er fult så nære. Forhåpentligvis så er det gjensidige vennskap på lik linje. De som er falske er lite å spare på. Da er jeg heller uten. 


For ikke å glemme Hot, Handsome, Handy man som betyr veldig mye for meg. Bare å nyte i små doser, for hastverk har jeg prøvd tidligere. Nå er det bare å nyte så lenge det varer og krysse fingrene for at det skal vare lenge.


2 kommentarer:

  1. Ja, visst finns det mycket som är fint, kul och härligt i våra liv om vi bara tänker efter lite. Jag vet att alla inte har lika lätt för att se det och jag vet också att det finns människor som verkligen inte har bra liv. Men för de flesta av oss finns det massor att vara glad för och det är det vi mår bäst av att fokusera på :D En dipp då och då har nog de flesta men det gäller att göra dem så korta som möjligt. Jag har inte riktigt fått klart för mig om HHHM redan finns i ditt liv eller om du håller utkik men jag håller tummarna för att han dyker upp om han inte redan finns där :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Han er der, men han har ikke helt skjønt det selv ennå...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...