lørdag 14. desember 2019

Snarvei til døden


ISBN 82-590-0606-5 på 273 sider.
Ved et stort sykehus i Boston gjør en av verdens med fremtredene genetikere en oppdagelse som viser seg å være et vitenskapelig gjennombrudd. Men mirakelet utvikler seg til en forbannelse da uvedkommende overtar styringen. Og virkningen er like plutselig som den er grusom. Friske middelaldrende mennesker begynner å dø uten at noen skjønner hvorfor. Det er som om den onde selv har satt sitt eget eksperiment igang...

Boka har en bra progresjon og leseren er like frustrert for hva dette kan være. Man følger stort sett en lege og hvordan denne legen opplever situasjonen. Innimellom får man et lite glimt av den ukjente og hva han foretar seg, uten at en egentlig tror denne personen har hovedansvaret for det som utspiller seg blant de som er pasienter. Småspennende gjennom hele, men ingen stor spenning. Bare nok av løsetråder som er logiske at en ikke finner ut av.

På slutten av boka skjedde det litt mer og jeg fikk etterhvert misstanke til hvem det kunne være som sto bak alt sammen, i alle fall hvem som visste mye mer enn denne personen ville innrømme.  Bra bok uten døpunkter egentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...