søndag 1. desember 2019

Liste #48


Skriv hvordan jeg vil at mitt liv skal se ut om fem år. Hva må jeg gjøre i forkant for at slike ting skal skje om fem år.


Fem år høres ikke så lenge ut, men om en tenker tilbake på det en gjorde for fem år siden så føles det kanskje lenger siden enn det er. For fem årsiden skreiv vi 2014 og hva gjorde jeg i 2014 egentlig. Sånn akkurat nå har jeg ikke det minste snøring på hva jeg gjorde, om jeg jukser litt og titter tilbake i bloggen på 1. desember 2014 så finner jeg et innlegg om selvhjelp og hvordan ta tak i egen muligheter. Ja det gjorde meg ikke veldig mye klokere på hva som skjedde i 2014. Neste innlegg første desember, dobbelt med innlegg denne dager visst. Dette innlegget viser en skautur med fire flat coated retrievere. Nå lever bare to av dem. 


Ronja og Mounty hadde en heller begredelig valentinedate, det året ser det ut til. Om fem år skal jeg ha en valentinedate som kjøper blomster til meg og ser meg dypt inn i øynene. 


Jeg har alltid trives i badekaret, så jeg kommer nok til å kose meg i badekaret om fem år også.


Jentene hadde to degus for fem år siden, det er en ting som er helt sikkert. JEG skal ikke ha degus om fem år!


Jeg hadde mitt siste valpekull! Om fem år skal jeg ha nytt valpekull forhåpentligvis. Jeg håper ikke det går så lang tid som fem år, men bare to år til egentlig. Men det blir ikke noe flat kull denne gangen, jeg holder en knapp på leonbergervalper.


En god mor som nå er død, Lady var en karakter i seg selv. Helt unik, ingen over og ingen vedsiden av.


Sommerferien gikk til en gresk øy med mann og Patran. Om fem år sier jeg ikke neitakk til en liten tur til en gresk øy jeg ikke har vært på tidligere. Ikke med samme mann, men med et nytt eksemplar. Ikke sikkert Patran vil feriere med meg om fem år heller.


Jeg og Patran tok toget til Bergen for fem år siden, det er det lite trolig vi gjør om fem år. Om vi skal ta toget, så er det i alle fall ikke til Bergen.


Ingen umulighet at det blir en tur på Hestebrenna om fem år heller. Ikke sikkert det er noen av flatene jeg har i dag som lever om fem år. Mest sannsynlig ikke, siden de er 8 og 9 år nå.


Turer rundt Kollsjø'n er det også stor sannsynlighet for at det blir om fem år. Mange turer før den tid også. Men hva vil jeg ha for et slags liv om fem år. Jeg vil ha en partner, om ikke i hus så i nærheten i det minste. Jeg vil fortsatt ha hunder og jeg vil fortsette å være aktiv ute i naturen. Jeg har sannsynligvis en ny jobb som omhandler noe helt annet enn regnskap. Men ellers så tror jeg helt ærlig at jeg har et ganske likt liv som det jeg har i dag.

Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...