lørdag 17. juni 2023

Årets første bad

breivannet brekkebygda bading

 På onsdag var årets første bad et faktum i Breivannet. Siden Wenche Lill hopper rundt med krykker, ble det bading aleine. Jeg pleier å plukke opp Wenche Lill, men hun er ikke så badsom for tiden. Da må jeg klare meg på egenhånd.

breivannet brekkebygda bading

Jeg klarer meg godt aleine jeg, men det er jo trivelig å skravle med noen til tider da. Det viste seg at det var ikke mange plassene som var ledig. Så vi endte opp med å dele stranda med et eldre ektepar med en eldgammel hund. Jeg shamponerte mine hunder og skyllet de med noen svømmeturer før jeg bandt dem på land. 

breivannet brekkebygda bading

Enn så lenge er det godt med vann i Breivannet, håper inderlig det ikke blir like lite vann som det var i fjor sommer. Da måtte man praktisk talt leite etter vannstripa midt på. Man dunket knærne i steiner når man prøvde å svømme, selv forholdsvis langt utpå.

breivannet brekkebygda bading

Det var utrolig godt vann, varmere enn i fjorsommer allerede. Ulempen med å være der litt tidlig på kvelden er at alle de fine badestedene er opptatt allerede. Sandstranda i veikanten er ikke min favoritt. I etterkant fant jeg ut at jeg kunne jo gått ut på odden der jeg pleier å bade, for det var Åse som var der med familien. Jeg kjente de ikke igjen på avstand.

breivannet brekkebygda bading

Hailey og Bella sto pent og ventet mens jeg vasket håret mitt også. Det er så godt å vaske håret og ta seg et langt kveldsbad ute på sommeren. Akkurat da kunne jeg ønske at jeg bodde litt nærmere Breivannet. Mange drar ikke lenger enn til Jomfruøya på Torevannet, men jeg liker ikke købading. Det nytter i allefall ikke med hunder som liker å bade.

breivannet brekkebygda bading

På veien plukket jeg med meg postpakka fra Ellos med den nye badedrakta. Men den skal jeg teste neste gang. Denne gangen ble det bading i bikini. Greiest det når man skal vaske seg litt etter dagens strabaser.

breivannet brekkebygda bading

Jeg har alltid vært glad i vann, så bade ute hører sommeren til. Gjelder bare å huske å pakke med seg alt man trenger etter badet. Denne gangen hadde jeg glemt både deodorant og undertøy, men det tar man på sparket. Godt en hadde kjole. 


Vel hjemme ble både pakka fra Ellos og fra Stormberg pakket opp, og jeg er godt utstyrt til sommerens strabaser. Stormberg har nemlig salg fram til 29. juni. 

verandakos

På kvelden ble det verandakos i solnedgang. Jeg bare nyter å senke skuldrene og planlegge nye strabasiøse ting.




8 kommentarer:

  1. Ett härligt sommarbad för både dig och hundarna. Skönt att tvätta dem där och slippa stöka med det hemma i badrummet. Fina bilder på er alla tre :D Och du har också köpt vandrarkängor så kanske kan jag se hur du trivs med dina innan jag ska använda mina :D

    SvarSlett
  2. Det så deilig ut. Godt for hundene å få vasket seg skikkelig også.

    SvarSlett
  3. The pups do look like they are having fun and I'm sure you were having fun too!

    SvarSlett
  4. Ser alltid så härligt ut med badbilder men jag är en riktig badkruka och hoppar sällan själv i.

    Allt gott! Ulrika

    SvarSlett
  5. I've never thought of bathing dogs outside this way, we use a hose in the back yard. I think most other people here would be offended if we got dog shampoo and such in the water, and many places where people swim outdoors, dogs are not allowed. It looks like they mostly cooperated, too.

    SvarSlett
  6. This looked very enjoyable.We are fortunate to have hot springs in our area and I love to go for a soak in them.

    SvarSlett
  7. Nothing like taking an outdoor bath with your furbabes. Such a good thing. You made me smile.

    Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

    Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  8. Oh water is always so healing to swim in ~ Your doggie photos are awesome and you are so loving with your doggies ~ Xo

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...