Første feriedag ble det
Ratatouille (uttales rata'toj) er en grønnsaksstuing fra Provence i Frankrike. Retten lages av blant annet aubergine, løk, tomater, paprika, squash, hvitløk og urter, for eksempel basilikum eller timian, som freses og småkokes i olivenolje. Ratatouille kan serveres som tilbehør til både kjøtt, fisk og pasta. Patran sin ide og ikke minste kokkeferdigheter.
Andre feriedag ble det
Kjøttkaker med ertestuing, poteter og tyttebær, som vi kjøpte på Borgerstua i Eggedal. Kjekt å slippe å lage middag når en har vært på fjelltur.
Fjerde feriedag ble det rester etter gårsdagens middag når jeg kom hjem fra Elverum. Glemte å ta bilde av pølse i brød som jeg spiste der, og restene ble ikke veldig dandert for å si det enkelt.
Ferien er over i morgen, men jeg har tydeligvis sviktet med å ta bilde av noen av middagene ser det ut til. Men jeg håper du har fått noen ideer for litt variasjon i middagene dine framover.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...