tirsdag 14. august 2018

Ny leieboer


Hei, jeg hørte det skulle være en sånn liten pelssak som har flyttet inn? Er det mulig å få hilse litt på den eller?


Jeg kan godt ha et halvt øye på den jeg altså, ja sånn at den ikke gjør noe ugang...


Daisy ja, kan sikkert bli en brukanes tjener du altså... kunne trengt litt hjelp til pelsvasken på ryggen...


Når man får pus i hus så finner man ut at man har mange gjemmesteder man ikke har tenkt over når man har hund... Men det er ikke alle steder pusen synes det er like enkelt å komme utigjen fra. Så nå er det en remse med gaffatape der... bare til hun blir større.


Vi skulle ikke tatt med den pusen på en kjøretur vel?

Ikke det nei...


Daisy har virkelig blitt dronninga av sofaen. Kose seg er det beste hun veit om kvelden etter en skikkelig raptus runde både på rommet sitt og ut i stua. Da for det første har hun tid til litt kveldskos i sofaen.


Men å få småbite litt og prøve klore litt før en lar Ole Lukkøye komme på besøk er det beste.


Alle hundene er godtatt og hun spankulerer som hun vil. De siste dagene har hun vært på verandaen når vi har sittet der, men ute på plenen er et litt skummelt å være. Da tar det ikke lange tiden før hun finner veien opp på verandaen og sitter og titter om vi kommer etter.


Så tok kreftene slutt og kvelden kom for fult.


Så var det en vaiende hundehale som viftet forbi...


Før det var dyp søvn igjen...


God natt...

6 kommentarer:

 1. Men kära söta så fin hon är, puse, vad betyder det? Hur gammal är kattungen? Hon liknar min Astrid, inte helt svart men nästan. Jag älskar katter, lika mycket som hundar, men på ett annat vis, de är inte likadana, och det må man förstå. Är det första katten i huset?

  SvarSlett
  Svar
  1. Pus er det samme som katt. Kattungen var 12 uker når vi hentet henne. Jeg har hatt katt tidligere, men det er mange år siden.

   Slett
 2. Hon är verkligen ett riktigt charmtroll, så väldigt söt :D

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!