torsdag 16. august 2018

Daisy


Daisy har funnet seg godt til rette sammen med oss og hundene. Kommer krabbende opp i sofaen på kveldene for å ligge ved siden av meg og kose seg. Maler som bare det, en trenger bare å se på henne.


Flink til å bruke doen sin, ikke hatt et eneste uhell andre steder i huset. Lister seg ut på verandaen på egenhånd, men ned på graset er litt skummelt ennå. Særlig om det har kommet regn, da forter hun seg opp på verandaen igjen.


Baghera


Det er greit en stund om en sitter ute sammen med henne. Da kan hun faktisk snuse litt rundt, Ronja bryr hun seg ikke noe om, eller motsatt. Det hender hun lusker etter Ronja og når hun bråsnur, så hender det jo at Daisey kommer under. Men hun fortsetter som ingenting har skjedd.


Patran har hatt sin første skoledag på videregående skole, fått både bøker og pc, nye klassekammerater og ikke minst en gjeng nye lærere og nye fag. Blir noen spennende år framover før det er avgårde på studier. 


Litt rart at minstemann er blitt så stor og snart er voksen. Da har en snart all sin egen tid til disposisjon igjen. Litt rart etter 26 år med unger... husker nesten ikke hvordan livet uten unger var. Men mener at jeg egentlig hadde fult opp da også og ikke kjedet meg eller hadde problemer med å finne på ting.


Når jeg hentet Patran på skolen i dag så var jeg innom og handlet inn til helga, for Merethe og Marius kommer en tur. Da hadde de farse, så jeg kjøpte to bakker, så nå er fryseren full av kjøttkaker og en kan nyte mange middager framover. Men til helga er vel menyen pizza, lapskaus og gryterett tenker jeg. Kjøttkaker er liksom sånn kald dag mat det. Med fyr i ovnen og regnvær eller snø ute. Det verste er at jeg tror ikke det er lenge til de dagene kommer. Regner gjør det ganske javnt, men det blir ikke så mye utav.


På morgenen i dag fikk jeg med meg pappa på tur før regnet startet. I og med at han kunne ta Ronja og Mounty så hadde jeg Hailey og Tessy som har løpetid. Nærmer seg såpass uti at Mounty er veldig interessert, men jentene er ikke så interessert. Men da er det greit å ha litt avstand så det ikke bare blir kjefting på at de skal gå pent.


Nå er det snart bare å ønske helga velkommen og gå inn i siste ferieuka før ny månedsavslutning. Noen dager til og en uke ferie til i september. Den uka blir full av solskinn og fjellturer har jeg bestemt, da er Daisy så stor at jeg kan være borte på tur en dag uten å ha dårlig samvittighet. Da har jeg brukt opp alle feriedagene mine i år, har bare gjemt to til romjula, for da har jeg ingen intensjon om å jobbe. Men i morgen er det en ny feriedag, så får vi se hva den innebærer. Tidlig opp i alle fall, for jeg har lovet å kjøre og hente Patran den første skoleuka til alt kommer litt i rutine. Det går så dårlig med busser mellom her og skolen på Røyse så en får se hva som er det beste etterhvert.

1 kommentar:

  1. Skönt att allt går bra och att Daisy har funnit sig väl tillrätta i flocken. Jättefina bilder på henne :D

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!