lørdag 25. august 2018

Ringerikes vakreste retriever


Hun er min!


(foto: Lise Gjermundbo)

Kritikk: 15 måneder yndig femenin modell som har masse av rasekvalitet, gode proposisjoner, nese og skalle. Velutviklet, runde øyne, korrekt bitt, veldig velanlagte ører, dog litt store, prima manke og overlinje. Prima volum i kropp for alderen, vinkler fremme harmonerer med vinkler bak som gir en god flyt i steg. Korrekt hale, prima pels meget lovende unghund. Dommer Einar Paulsen.


Når utstillingen var så nære hjemme, bare en halv times tid unna, så var det godt å kunne sove til jeg våknet og ennå ha god tid. I går vurderte jeg litt om jeg bare skulle bli hjemme i og med at Hailey er høyløpsk i helga. Litt nedsig i hummøret, så jeg hadde egentlig mest lyst til å fortsette å ligge i senga med dyna over hodet. 


Men sola skinte og Hailey blør ikke så mye lenger, så hun ser ikke ut som danskeflagget etter fem minutter, så da fant jeg ut at jeg kunne jo ta en tur.


Tenk hun plasserte seg veldig raskt som førstemann i juniorklassen. 


Det var kaldt i skyggen i dag, så jeg måtte i bilen etter ullgenser før det startet. I sola i ringen var det godt og varmt, så det ble litt på og av med genser i dag. Samt når man løper litt så blir det raskt varmt.


Flink fotograf Kjersti, som tok mange flotte bilder av jenta mi i ringen i dag. Tenk Ringerikes fineste retriever er min og hun heter Hailey!


Dagens første store overraskelse og Kjersti Lien var så snill at hun knipset noen bilder av meg i ringen. Takk for hjelpa.


Mens jeg ventet på at alle raser skulle bli ferdig så ble det noen bilder. Kjersti var så snill og tok bilder av oss i ringen, så da måtte jeg jo ta noen bilder av øynestjernene hennes også. 


Her er Flittige Chilli som hanket inn CERT i dag. Gratulerer så mye! 


Narjanas Quincy Jones "Grant" gjorde det ikke fult så bra i dag.


Men jeg synes han var en flott gutt jeg. Dommeren i dag var flink til å bruke skalaen når han dømte og han var forholdsvis kip på CK utdelingen sin. Det er bra, for en hund som ikke er championkvalitet skal ikke ha noen ck sløyfe.


Det ble ikke bilder av så mange av de andre hundene i ringen i dag, for i dag ble det masse skravling isteden. Både nye og gamle bekjentskaper, så da ble det dårlig med kamerabruk. Akkurat det er litt uvant.


4 kommentarer:

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!