torsdag 30. august 2018

Tyrifjord videregående skole


Patran har startet på videregående skole. Tyrifjord videregående skole som ligger på Røyse. For en idyll å gå på skole her i motsetning til å gå på skole midt i byen. Med klasserom ut mot fjorden og siste time om vinteren så får en vel med seg solnedgangen regner jeg med.


Det er ikke mange skoler som har hester i havning inntil skolegården. Her kan elevene ha med seg hestene sine det året de går her i og med at halvparten av elevene er internatelever.


Tyrifjord videregående skole er en kristen internatskole. Skolen er plassert i vakre omgivelser på Ringerike i Hole kommune, Buskerud. Den er eid av Adventistkirken i Norge og er åpen for alle kvalifiserte søkere. Hele landet er inntaksområde. Tyrifjord tilbyr Studiespesialiserende utdanningsprogram, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, og Påbygg 3 og 4. Skolen har mange aktiviteter og fritidstilbud for sine elever. Skolen fokuserer på læring, kunnskaper og ferdigheter i et godt og trygt miljø forankret på kristne verdier. 


Ikke nok med at det er hester så si i skolegården, så er det frukttrær i hagen. Plommer er vel det mest fristende jeg vet om, så jeg måtte stoppe en dag jeg kjørte henne og smake på et par. Det var litt i tidligste laget


Etter en fridag så var det jobb igjen etter ferien, nå ja kan godt venne meg til å ha litt ferie til jeg altså. Mange planer som ikke ble noe av når alle jentene startet med løpetiden sin. Fordelen er jo at alle hadde den likt, så nå er det et halvt år til Mounty ikke er helt på topp med spising igjen. Det blir godt. Nå er det vel egentlig bare Ronja som viser antydning til at hun synes han er drit kjekk. I morgen har jeg tenkt å vaske både hus og hunder, så kanskje det er en rolig helg her. Da skal jeg sove lenge og bare kose meg hele helga.


Mens jeg var på jobb i dag dukket det opp et fristende tilbud. Jeg må tenke litt grundigere over saken, for det har ganske store konsekvenser om jeg sier ja eller nei, men en grundig vurdering skal jeg ta. Til tross for at jeg stort sett tar ting på sparket og etter innfallsmetoden, så kan jeg jo prøve å tenke over noe skikkelig for en gangs skyld. Men jeg vet vel innerst inne hva jeg vil allerede.


I kveld eller rettere sagt i natt skal jeg og Patran på premiern til "Skjelvet" på kino. Tenkte vel ikke helt over at det var første arbeidsuka etter ferien og skole/arbeidsdag i morgen når jeg kjøpte billettene. Men det er jo fredag i morgen, er lov å ha det litt lay back da?


Jeg får være snill å kjøre Patran på skolen i morgen tidlig, da kan vi sove en halv time lenger enn om hun skulle tatt bussen fra Hønefoss. Håper filmen er like fin som "Bølgen" var. Noe av de beste norske filmene som er laget. Kritikk og terningkast bryr jeg meg lite om, for jeg har en litt annen smak enn en "standard" smak når det gjelder mange ting.


Kjenner at jeg har vært mye tidlig oppe og at det har blitt noen seine kvelder, så nå er det liksom bare å slå i hjel en timestid før  det er på tide å sette seg i bilen og dra på kino. Blir nok ei seig natt om filmen ikke er spennende nok. Følg med i morgen så får du høre hva jeg synes om filmen...


3 kommentarer:

  1. Wow, vilken utsikt de skoleleverna har :) Hästar på andra sidan är inte heller så dåligt.
    Spännande med det frestande anbudet. Kanske något vi får veta mer om senare :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Klart jeg holder dere oppdatert på fristende tilbud ;)

      Slett
  2. Sitter och ser på Bölgen just nu fant den på netflix...
    Helena

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...