lørdag 4. august 2018

En dag i mitt liv

Går ut på å poste et foto i timen så andre kan få følge deg gjennom din dag. EFIT kan du lese om her... Neste gang er fredag 17. august, om du vil være med. Siden jeg er hundepasser denne helga og hadde et par planer i tillegg, så visste jeg at det kom til å bli en aktiv dag. Da gjelder det bare å huske å ta noen bilder i løpet av dagen, sånn cirka en gang i timen. Jeg bruker snapchat, for da kan en plassere inn klokkeslett med en gang. Så poster jeg det bare på storyen, slik at jeg kan ta skjermdump på kvelden for å lage innlegget her. En løsning som ikke er veldig gjennomtenkt, men er veldig praktisk for min del. Ser noen poster fotoene etterhvert utover dagen, men det synes jeg er litt tungvindt.


Siden hundene ble luftet med en skikkelig tur i går kveld så regnet jeg med at jeg kunne sove til jeg våknet i dag før jeg dro avgårde for å lufte dem. Men først måtte mine egne få tisse litt og spise frokost, før de havnet i hundegården.


Siden hundene jeg passer er en god del aleine i helga, så får de litt spesialbehandling når jeg er innom. Tre av dem får lufte seg i hagen, da blir det litt ballkasting og ikke minste kosing. De er overraskende lydige til at jeg er fremmed for dem. Pink har løpetid, så da blir det en tusletur på meg og henne før jeg drar igjen. Hun må jo få annonsere litt på bygda at hun er ledig på markedet... ikke sikkert Anne er like begeistret for alle beundrerne som dukker opp utover i uka kanskje?


Jeg trengte litt bensin før dagens utflukt som ble bestemt tidligere i uka. Det kommer det eget innlegg om på sikt. Jeg har mange bilder nå så nå er det bare å vente på tomme dager så jeg får brukt opp noen av alle bildene mine. Det får holde med et innlegg om dagen her, jeg er da slett ingen toppblogger som pengene kommer trillende inn per innlegg eller bilde på instagram og snap.


Når en kjører så glemmer en lett tiden, så da ble jeg litt på etterskudd, men det skjer jo ikke mye når en kjører. For ikke å snakke om så kjedelig som det er.


På vei hjem ble det stopp på en bensinstasjon for å få litt mat i magen. Den var knallgod og spise, men slett ikke god for magen i etterkant. Lurer på hva slags lureri det var med den?


Om jeg noen gang skulle kjøpe meg en BMW så måtte det bli en slik, men da mistet jeg vel lappen tvert... den der var litt sprek for å si det sånn. Den havnet bak en lastebil, så da benyttet jeg sjansen til å knipse. Det var en helt annen fart når den kjørte forbi meg tidligere.


De var nok lei gårsdagens tørrprat, for de kom med hver sin ball og forventet litt aktivitet. Gradestokken i bilen viste 28 varme, men siden de hadde vært så mye rolige på dagen fikk de litt ballaktivitet. Vi holdt på til den ene ballen ble putt borte. Vi leitet alle fire, men den var å ble borte. Foss var ikke særlig interessert i å dele sin ball med oss andre, så da ble det mer kos isteden. Siden jeg hadde hatt med meg fotoapparatet på turen, så tok jeg det med inn. De bildene får komme i eget innlegg, for det ble bitte litt mer enn ett for å si det sånn.


Pink poserte så en skulle tro at hun aldri hadde gjort noe annet, for det ble jo en tusletur på henne siden hun ikke fikk være med på balleiken i hagen. Jentene går ikke så godt sammen når det er løpetid, så da tenkte jeg at ball er en liten trigger til konfrontasjon. Vi gikk bortover veien og tvers over jordet ned til kirka og oppigjen. På turen kom det bitte litt småregn, men det ga seg nesten før det hadde startet.


Vel hjemme ble det avkjøling som trim på mine hunder. For varmt for tur. Håper på en kjørligere kveld så de jeg passer kan få seg en kveldstur ned i elva i kveld også. Det satte de stor pris på i går i alle fall. 


Etter en hvitløksbaguett så ble det avslapping på verandaen. Fortjener litt hvile før neste aktivitet.


I påvente av at det var på tide med foring og en kveldstur med de fire hundene jeg passer i helga, så startet jeg på innlegget så jeg ikke skulle bli ferdig så fryktelig seint.


Men før jeg dro så måtte mine få en liten runde oppe i havna. Noen lang tur ble det ikke på dem i dag, men jeg har snart ferie og da blir det noen fjellturer så det er ikke synd på dem.Vi måtte jo sende en liten fleip til Anne når vi først reka bygda rundt.


Jeg leita etter langlinenen mine, men de har jeg nok lagt på et veldig godt sted. Da var det bare å improvisere litt så gutta skulle få litt lengre bånd å svømme i på kveldsbadet sitt. Pink holdt seg klokelig langt bak meg på land. For bade hadde hun i alle fall ikke tenkt å bli lurt til.


Vi gikk en litt lengre runde i kveld enn det vi gjorde i går. Så vi krysset fotballbanene, men der var det ikke mye aktivitet nei.


Her har jeg både syklet og kjørt moped over mange ganger i ungdommen. Rart å være tilbake på gamle stier egentlig. Men du verden så mange minner som dukker opp når man går der.


Nå er mine hunder luftet og lagt til kvelds og tomatene vannet, så nå har jeg tenkt å bare kose meg resten av kvelden. Så kan du kose deg med å se på andres dagligliv her...

10 kommentarer:

 1. Smart att använda snap för klockslagen. Vilken trevlig dag och Efit!

  SvarSlett
 2. Kikar in på din dag.Håller med Frudin om sättet att få med klockslagen. =D

  SvarSlett
 3. Travle dager ser jeg ! Koselig med dyr :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dagene går stort sett i ett, man kan hvile når man blir urgammel ;) Tror ikke jeg hadde trivdes med et liv uten dyr.

   Slett
 4. Full fart där hela dagen med de fyrbenta.. Varmt har vi det här också, helt underbar sommar men har ju krävts att man sover i källaren :)

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!