fredag 24. august 2018

Spennende dager


Når man er liten kattepus som bare har vært inne, da er det veldig spennende å kunne snike seg ut på verandaen. Det var vel da jeg egentlig så at det burde vært ryddet der. Nå har jeg en følelse av at høsten kommer rimelig raskt og det er ikke den store varmen lenger om sola ikke steiker,


Jeg begynte å bære blomsterpotter ned i garasjen, for om de ikke har blitt plantet i til slutten av august, så kommer det nok ikke til å komme blomster i dem i år. Alle pottene mine har ligget til lading i år. Så det spørs om de kommer i dobbelt styrke til neste år.


Daisey holdt seg på verandaen, mens Oliver ble med ned på gårdsplassen, inn i garasjene, en runde i uthuset under treskeren så han er ikke redd lenger i alle fall. Lurven og Daisey bar jeg med meg ned på gårdsplassen, men de var utrolig raske med å legge ivei oppover plenen til verandaen igjen. De finner vel snart ut at det er litt spennende ute når Oliver har skjønt poenget.


Nå har jeg samlet alt driten i den ene garasjen, så bare det blir snø på bakken nå, så skal jeg lage det Sankthansbålet. Da blir det ryddig da! Spørs om jeg skal ta en skikkelig opprensk i kjelleren samtidig. Patran lurte på om vi skulle male stua i går. Jeg har vært på tanken flere ganger, men i og med at den opprinnelig er lutet, så må jeg gå over alle veggene med edikk og  jeg veit ikke helt om jeg har lyst til all den jobben akkurat nå. Har litt maling igjen på verandaen også etter at vi malte rekkverk og rundt vinduer i fjor. Fikk bitte litt maling for lite, så jeg burde vel tatt det før jeg starter opp med maling inne.


Jaktinstinktet slo til for fult når de fikk se Ronja i jordekanten. Da var det samarbeid om å få tatt henne.


Lav åling...


Holde hodet lavt så en ikke blir oppdaget.


Og borte ble hun...


På formiddagen gikk jeg og jentene en tur ut til Veme og tilbake. Siden det var spådd noen regnbyger i dag så var det best å få turen unnagjort før de kom.


Etter middagen ble det Netflixfilm. Filmer som er hentet fra virkeligheten er nesten alltid bra. Deepwater Horizon handler om en oljeplattform som går i lufta. Absolutt verdt å se.


Resten av kvelden ble veldig stille og rolig, til tross for at det er fredag.


Værer etter mus


Bakholdsangrep


Hva er en katt? Det er en rettelse. Da Gud hadde skapt musen, sa han: «Nå, der har jeg gjort en dumhet.» Og så skapte han katten.


Ronja er fryktelig spennende for noen...


... men man må jo ha litt mer spenning i hverdagen enn en cocker.


Fremtidige stjerner

2 kommentarer:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...