søndag 22. november 2020

Christmas with Nordic Tenors


Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.


Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.


Jeg må si at den ordinære konserten deres som jeg var på sist var bedre enn denne julekonserten. Men for noen stemmer de har. De avsluttet med Deilig er jorden som er den fineste julesangen jeg veit om.

* *

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt att gå på julkonsert :D Det var säkert både stämningsfullt och vackert. För mig är "härlig är jorden" en sång som spelas på begravningar. En väldigt vacker sång men den väcker mer sorg än julglädje hos mig. Men jag förstår att du tycker om den.

    SvarSlett
    Svar
    1. Begravelser ja, det tror jeg ikke er vanlig i Norge. Den er så saktmodig og omfavner alt på en måte, så den passer til det også. Men den brukes til jul i Sverige også eller?

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...