onsdag 25. november 2020

Jeg glemte deg aldri


Bestevenninnene Lana og Kitty forlater rutinelivet i England og reiser på sitt livs drømmereise. Ved en tilfeldighet ender de som mannskap på den 50-fots store seilbåten «The Blue» som skal seile fra Filippinene til New Zealand. Kitty og Lana har funnet sitt paradis og nyter dagene om bord, men et paradis kan mistes like brått som det blir funnet. Snart oppdager Lana og Kitty at flere bærer på sannheter de vil skjule - eller flykte fra. Når en av deres nye venner forsvinner etter en krangel med de andre på båten, tvinges mange mørke hemmeligheter opp og frem i lyset. 

Boka veksler mellom datid og nåtid. Mange hemmeligheter som dukker opp, og mange som veit ting de ikke forteller. I nåtiden er båten meldt savnet og fortiden blir mer interessant for å prøve å finne ut hva som egentlig skjedde mellom de to venninnene som var helt uadskillelige. 
 
Boka har på en måte veldig trist og uventet slutt, men på den andre siden en veldig logisk slutt. Veldig bra bok som man faktisk kan lese flere ganger og få like stort utbytte av den.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...