onsdag 18. november 2020

Hvor blir livet av?


Dagene bare blir borte i regnvær og mørke. Turene blir ikke lenger enn nødvendig på hundene etter jobb om dagen. I regnvær i helgene så bli det ikke noen langtur da heller, så nå burde det bli litt lenger turer snart. Ellers kommer alle til å bli parkert på sofaen og ikke orke å gjøre en liten innsats om det trengs. To tredjedeler av november er over og det er snart jul.


Når jeg surfet litt rundt på nettet etter julegaver så fant jeg meg vanntette tursko med litt grov såle, så bestilte jeg meg dem. De kom med posten i går, så jeg og Patran dro for å plukke dem opp etter jobb. Jeg bestilte dem i en størrelse større enn jeg bruker i joggesko, for da regnet jeg med å kunne ha ullsokker i også slik at jeg kunne bruke dem i vinter. Sko er ikke akkurat det jeg har best utvalg i for å si det sånn.


Nå er det bare å vente på resten av pakkene som kommer med postmannen. De som er kommet i hus er allerde pakket inn, så når desemberlønna kommer så kan jeg bare nyte litt luksus til meg selv.


Når Patran kom igjen fra skoletur i USA i fjor høst så fikk jeg et kjede av henne. Dette har vært i daglig bruk siste året, men til slutt så røyk tråden rundt steinen. I september leverte jeg det til gullsmeden for å få han til å kikke på det om det lot seg fikse på en fornuftig måte. Siden det var kjøpt av en indianer i et reservat, så er det liksom ikke bare å legge det vekk og ikke bruke det lenger synes jeg. Steinen er litt spesiell og jeg har veldig sans for ting som ikke alle andre kan skaffe seg.


I går fikk jeg melding når jeg var på jobb om at den var ferdig. Jeg var veldig spent på hva slags løsning de hadde valgt for å få det litt mer solid. Jeg må si meg godt fornøyd med den reparasjonen der. Patran påstår at det er en lykkeamulett, så får jeg se hvordan resten av 2020 blir.


Nok en solnedgang og en ny dag er over igjen. Halvveis i uka til helg og snart er det på tide å åpne adventskalenderen. Jeg har kjøpt til alle ungene og Marius, men ingen til meg selv. Nå begynner vel de beste å bli utsolgt på nettet, så kanskje jeg får nøye meg med en liten sjokoladekalender i år. 


Freden har senket seg i heimen til kvelds.

2 kommentarer:

  1. Regn har vi fått nog av nu och här ligger snön vit och fin. Jag hoppas att det fortsätter så och att du och hundarna också snart får ta långa promenader i snön.
    Vilken fin lösning guldsmeden fixade till stenen. Det ser rejält och hållbart ut och faktiskt snyggare än förut. Den kommer säkert att bringa dig mycket tur framöver :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg ble godt fornøyd med den løsningen. Det snør her i kveld, men jeg er redd den smelter veldig raskt igjen. Ser ikke ut til å holde seg med kalde grader for Hr Yr.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...