fredag 20. november 2020

Fem en fredag #47


Dette året har vært en eneste stor lang ventetid. Man har liksom ventet på absolutt alt i år. Men har man ventet forgjeves, eller har det vært hensiktsmessig venting? Jeg har vel en følelse av at det blir mye venting i året som kommer også. Men man har kanskje fått en annen innstilling til ting enn man hadde tidligere. Jeg kjenner jeg har blitt mye mer rastløs enn jeg noen gang har vært. 


"Om du är med i veckans Fem en fredag får du gärna länka ditt inlägg här för att alla lättare ska kunna se vilka som är med." Det er Elisa Matilda som bestemmer hva fredagens tema er. Klikk inn på hennes blogg for å være med du også.


Vilken var din senaste oväntade utgift?
Min seneste utgift jeg ikke hadde regnet med var en del som måtte byttes på bilen. Jeg skulle ha den på EU kontroll i september. Jeg regnet med at jeg hadde fått beskjed om å bytte den da, om jeg ikke hadde gjort det i forkant.

Vad är en trevlig överraskning?
Generelt sett så liker jeg ikke overraskelser. Jeg foretrekker å ha full oversikt over det som skjer og skal skje. Jeg liker heller å være den som overrasker.

Vad är något du inte kan hitta?
Jeg har forstørret et bilde av mine to eldste barn som tidligere han over sofaen. For mange år siden ble det byttet om litt på bilder. Og når jeg igjen hadde tenkt å henge opp dette bildet, ja så klarer jeg ikke å finne det igjen. Det er så merkelig, for det er ikke direkte lite kan man sii.

Vad gömmer du dig från?
Alt jeg ikke ser nødvendigheten med. Særlig om noen andre ber meg gjøre det.

Vad gör du vid oväntat besök?
De eneste som kommer på uventet besøk til meg er selgere, og de kjøper jeg ikke noe av.


Så er det en ny helg som står for døren bare denne arbeidsdagen er over. Og i helga skal jeg gjøre som Lurven. Bare kose meg...10 kommentarer:

 1. Önskar dig en mysig och hyggelig weekend.
  En särskild klapp på katten, mjau, kram!

  SvarSlett
 2. Försäljare har nästan försvunnit, inte ens telefonsäljare nu när vi NIXAT.

  SvarSlett
 3. Lurven ser ut att ha det väldigt skönt!
  Ha en fin helg du också!
  /Ingrid

  SvarSlett
 4. Jag tillhör de där som oväntat ringer på dörren. Jag säljer hemlarm :)

  SvarSlett
 5. Din kissekatt ser verkligen avslappnad ut, så du kanske får ta efter den. Bilar är ett bestyr och en kostnad.

  SvarSlett
 6. bilar är väldigt bra att ha. men de kan verkligen bjuda på överraskningar. det är få som kommer på besök i dessa tider. och jag går ingenstans heller

  SvarSlett
 7. Jeg er nok motsatt av deg, ikke rastløs altså - går mer i dvale. Blir skikkelig giddalaus og er snart klar for å grave meg ned. Tror nok ikke hverdagen blir så veldig forandret med det første. Hehe ... er ikke gøy å bli fortalt av andre hva man skal gjøre! God helg.

  SvarSlett
 8. Jag är inte heller förtjust i folk som vill sälja saker i dörren (förlåt Robert), men till skillnad från dig tycker jag (positiva) överraskningar är bara trevligt!

  SvarSlett
 9. Jag håller med om att året har varit en enda lång väntan. väntan på besked, väntan på att få börja leva som vanligt. Året har känts så långt samtidigt som det har gått så fort...

  SvarSlett
 10. Oväntade utgifter för bilen brukar dyka upp lite då och då. Vilken härlig katt!

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...