søndag 15. november 2020

Ei seng å ligge i...

Oliver er en ivrig jeger. Om han ikke rekker inn til kvelds før jeg legger meg, så har han en ganske utspekulert plan. Som regel så er alle inne på ettermiddagen. Da hviler de ut og spiser mat før de tar seg en tur ut igjen. Ved ti elleve tiden så henger de på verandadøra og skal inn for å spise, før de småjogger ut igjen. 


Regner det derimot er det ikke et flertall som går ut igjen. Men Oliver går stort sett ut igjen. Han har nemlig en liten backup plan. For uansett når på døgnet det er så er soveromsvinduet hos mamma og pappa åpent. Det har Oliver funnet ut. 


Han hopper inn om han føler litt for en hvil, om det er dag eller natt. På dagtid hender det han tar en liten cowboystrekk, vil han ha litt kos så hopper han ikke ut igjen, men mjauer ved døra så han kommer inn i stua.


Nattestid så er han ikke alltid like trøtt. Noen ganger har han et lite res rundt i senga, en runde under dyna og litt småbiting om kosen ikke vanker raskt nok. Når han virkelig er i slaget har han med seg en liten musebit eller fuglevinge. Noen ganger har han det litt travelt med å komme inn, så byttet er ganske varmt og til tider fortsatt levende.


Pappa er ikke fult så begeistret over våt pus med vår nistemat ved tretiden om natta, men med en brannmanns evne til å sove til enhver tid, ja så blir ikke nattesøvnen ødelagt. 


Det er ikke første gangen Oliver stjeler showet når jeg har tenkt å ta bilde av hundene på tur heller. Det er ikke alltid han er like rabiat, noen ganger sniker han seg bare med og stryker seg rundt beina på dem. Andre ganger er han kun ute etter å stelle istand spetakkel og ikke noe harmonisk bilde.



1 kommentar:

  1. Kul att få veta mer om Olivers smarta planer och han har verkligen räknat ut hur han ska få till det på allra bästa sätt :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...