lørdag 10. desember 2022

Vietnam Veterans Memorial

kattepus pusekatt katt pus

Dette monumentet ble reist i Washington D.C for å hedre medlemmer av de væpnede styrkene som kjempet og døde for USA i Vietnamkrigen. Minnesmuren ble bygd i 1982. Den er 75 meter lang og alle navnene til soldatene som mistet livet i kampene står skrevet på den.

pus katt kattepus pusekatt

Du kommer til å stå overfor mange valg – sørg for at det er du som tar dem. Oliver velger å holde øye med mus og fugler innenfra når det er -17 grader ute.

leonberger

I dag har vi vært på toppen av Holleia, nesten helt til Tolvputt. Der var det adskillig mildere enn de -17 som var på gradestokken her. Det var godt å røre på en støl kropp etter gårsdagens julebord. 

pus katt kattepus pusekatt

Julebordet var på jobben, og komiteen hadde gjort en utrolig flott jobb med arrangementet. Det er veldig lenge siden jeg har hatt det så gøy og morsomt en hel kveld. Jeg har vel ikke vært støl på det jeg kan huske heller. Det er lenge siden det. 

pus katt kattepus pusekatt leonberger

Det var både dansing og håndbak, så det er vel kanskje ikke så rart en er litt støl dagen etter. Mange år siden jeg har danset swing. Det var mange som imponerte meg i går. Men så har du unntaket som bekrefter reglen, det er alltid en sjel som skiller seg ut i negativ retning. Når du har passert 30 så veit du hvor mye du tåler å drikke før du må ha hjelp til å komme opp fra golvet på do, sitte i en sofa uten å trille på golvet med hodet først.

pus katt kattepus pusekatt

Vi overså han mer eller mindre og hadde en virkelig flott kveld, med mange minner. Man blir kjent med hverandre på en helt annen måte når man er sammen på fritiden, uformelt og en kan grave og spørre litt om andre enn de en går sammen med det meste av dagen på jobb. I og med at vi har en avdeling på Skøyen, så er det ikke så ofte alle er sammen. 

pus katt kattepus pusekatt

Det er ingenting som slår en tur i skauen når en skal lufte hodet og få litt aktivitet. Veien oppover Holleia var nesten brøytet herfra, men etterhvert som vi kom oppover var det ikke brøytet i det hele tatt. Det siste stykket var det ikke gått noen før oss engang, så da var det litt tungt å gå. Men hva gjør man ikke for å få noen få stråler med sol i ansiktet.

pus katt kattepus pusekatt leonberger

Jeg tror det blir en flott tid framover. Vi snakket om det på julebordet, hvordan stemningen og miljøet hadde endret seg siste året. Det er noen som ikke er på jobb lenger og flere nye har startet hos oss. Det gjør noe med omgivelsene du befinner deg i på jobb, og noen ganger etter jobb. Jeg har jo privat omgang med noen jeg jobber sammen med. 

katt pus kattepus pusekatt

Jeg kan ikke helt sette fingeren på når jobben var kun en jobb, til jobben ble noe jeg faktisk så fram til å dra til på morgenen. Men jeg ser fremdeles fram til å bli pensjonist og kunne styre dagen min helt etter egen innfall. Det er fremdeles mange ugåtte turer jeg kan legge i vei på...






3 kommentarer:

  1. Vad kul att julbordet och blev så lyckat och att de flesta skötte sig bra och bara hade en fin kväll. Då kan man bortse från att någon inte skötte sig lika bra. Som vanligt jättefina bilder på dina djur.

    SvarSlett
  2. Your kitties sure are pretty. I've been to that memorial in Washington D.C., it is beautiful and most heartbreaking at the same time.

    SvarSlett
  3. A fascinating story of life in the workplace and yet, yes ~ we each have the "uncompleted trips to begin", no matter our age or point we are at in life. I had not put that thought into words until now, hearing them from you, thank you, it so well describes how I feel and was unable to say. As always, too, love all the animal photos (each so sweet and lovely) who walked us through your story. Ann and JUNE

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...