lørdag 20. mai 2023

Ikke visste jeg at ...

hare
Hare

Nei jeg visste faktisk ikke at man trengte så mange remedier for å kunne dra på en vellykket tur. Ikke visste jeg at det fantes så mange duppeditter som kunne være kjekt å ha. Eller hjelpemidler som burde vurderes. Men hos Morten får du godetips. Eller uvesentlig mye å ha i sekken som ikke trengs. Jeg har vært på endel turer jeg, men jeg har aldri dratt med meg så til de grader mange duppeditter. Jeg følger ikke bloggen for å få sånne turtips, men for å få tips om steder jeg kan dra på tur. Han har vært både i Sølvgruvene i Kongsberg og på Åpen dag på Utøya.

grønnfink
Grønnfink

Magasinet Villspor er også et sted du kan hente turinspirasjon hele året. Her er det ikke bare turmål og tips om turer, men også noe om lover og regler om du oppholder deg i naturen. Noen av turmålene på denne siden har jeg planer om å ta i sommer. En av turene må jeg bare finne en dag som både jeg og Marius ikke har andre planer. Da veit du jo i hvilken retning det bærer.

agria hundepromenaden

I år slo de alle rekorder! Hele 8815 hunder ble med på å gå hundepromenaden til inntekt for Norske Redningshunder. Tusen takk til alle dere som var med! Agria donerte 10 kroner per deltager og 50 kroner per skjerf som ble solgt. Etter turen ble det donert ytterligere 10 kroner for hver nedlastning av den digitale veterinærrådgivningstjenesten Agria Vet Guide. Det totale beløpet som ble donert til Norske Redningshunder var 118.220 kroner!

agria hundepromenaden



3 kommentarer:

  1. That's a cute bunny and WOW, the pups sure look cute in their pretty bandanas!

    SvarSlett
  2. Vad fina de är i sina nya sjalar och vad bra att så många hundar kom och var med :D Jag tror att det har varit, eller ska vara, en liknande promenad i Sverige.
    Fina bilder på haren och grönfinken.

    SvarSlett
  3. Flott innsamlingsbeløp! Søte hunder med skjerf 😊

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...