søndag 14. mai 2023

Sånn liten stolpejakt etter jobb

krøderen

Skulle vi tatt de stolpene på Sokna på torsdag kanskje? Ja, så det var noen på Kløftefoss også. Ja det er lurt, da har vi en plan. Jeg og Hilde var fornøyd med å komme oss på en liten luftetur etter jobb. Litt stolper er bra og vi var veldig enige om at vi var glade vi var ferdige med geocaching og den stressfaktoren det var. Alltid følge med om det kom nye og stresse av gårde for å kanskje få logget den først.

kart

Under frokosten på torsdag tikket det inn ei melding fra Hilde om at nå var kartene på Noresund og Krødsherad publisert også. Jo vi kunne jo ta de da isteden for Kløftefoss, i og med at de var nærmere. Vi møttes på Skolen på Sokna for å ta lysløypa der, før vi samkjørte til Noresund. Greit å plukke med seg fra en kant.


Etter å ha plukket stolpene på Noresund ble det en stopp på Krøder'n kro for å spise litt og kanskje få i seg litt drikke. Vi hadde ikke tenkt på å ta med oss vannflaske, vi skulle jo bare tusle etter noen stolper etter jobb.

krøderen kro

Etter påfyll på energitanken satte vi kursen mot Krøderen for å plukke de stolpene der også før vi skulle hjem igjen.

krøderen

Vi bega oss ut i nok ei lysløype. Der var det ikke lenge siden det hadde vært snø, for bakken var til tider litt i overkant klinete. Det hjalp jo ikke at det hadde kjørt hogstmaskin i enden. Men vi fant alle stolpene og kunne sette kursen mot bilen igjen. Det gikk kanskje en sti på andre siden av vannet så vi ikke hadde behøvd å gå fram og tilbake, men når det var så bløtt valgte vi å gå tilbake for å ta den neste stolpen. Vi hadde jo bare joggesko på oss.

krøderen

Hundene begynte å bli litt lei etterhvert. Det ble jo kjøring mellom hvert kart da de ikke ligger så tett heller.

krøderen

Det var noen idylliske plasser på turen, men det ble få bilder denne gangen.

krøderen

Med en idyllisk solnedgang over Krøder'n når vi skulle tilbake til bilen som vi hadde parkert på butikken, ble vi enige om å ta kartet på Kløftefoss også før vi ga oss. Det er jo ingen som satt hjemme og ventet på noen av oss.


Så en liten runde etter jobben ble en runde fra halv fem fra Sokna til halv elleve når vi var tilbake til Sokna. 50 stolper rikere. Garmin klokka stoppet på litt i overkant av 30 000 skritt. 


Det begynner å dra seg til litt nå. På landsbasis ligger jeg på plass 4 156 av alle som har scannet stolper.





4 kommentarer:

  1. Det är lika bra att passa på när lust, ork och tillgång på stolpar sammanfaller. Här startade stolpjakten igår men jag får avvakta till senare i sommar. Härliga bilder från ert stolpletande.

    SvarSlett
  2. Flott mat og nydelig solnedgang! Maten så virkelig lekker ut.

    SvarSlett
  3. Det høres ut som du hadde en fantastisk, om enn slitsom tid. Så nydelig mat så vel som natur. Forhåpentligvis blir det ikke kjedelig for deg, og du vil stige opp på rangeringen.
    ERin

    SvarSlett
  4. You do always find the fun places to have fun and yes, the food looks quite delicious!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...