torsdag 11. mai 2023

Stolpejakt i Hønefoss

hønefoss stolpejakt politi

Ikke ofte en får til et bra bilde midt i byen på dagtid uten folk. Lurer på om politiet er like fornøyd med bilen sin som det jeg er...

hønefoss stolpejakt

Når man tilbringer fredagskvelden på byen. Ja en må da unne seg en bytur en fredag... eller? Jeg tok med Hailey og Bella for en liten kveldsrunde i Hønefoss for å plukke stolpene som ble lagt ut tidligere i uka. Jeg parkerte på Petersøya for å lage en runde ut av det fra en brukbar parkering. Parkeringer er det ikke akkurat overflod av i byen. For brukbare parkeringer er gratis.

hønefoss stolpejakt

På Petersøya var det lagt ut ei minneplate om hun som valgte å gå ut i elva uten å svømme. Jeg velger å tro at hun har det mye bedre nå, i og med at hun tok det valget.

hønefoss stolpejakt

Runden fortsatte mot stadion langs elva. Totalt ble det på 5 kilometer omtrent, så en passelig tuslerunde på halvparten asfalt.

hønefoss stolpejakt

Her holder de på å lage "miljøgate" eller noe. Det er mye merkelig som det blir brukt penger på i denne byen her. Hadde det vært opp til meg så hadde det vært litt omdisponering av pengebruk her. Her i kommunen skal alt drøyes i det lengste og treneres om mulig. Det skal kun bygges hus og de skal ikke skille seg ut. For all del de skal ikke være over to etasjer virker det som. Tenk å lage høyhus som kan inneholde arbeidsplasser. Nei arbeidsplasser det må treneres.

hønefoss stolpejakt

Det er kjekt med denne stien langs elva når en har hund. Der kan de avkjøle seg og slukke tørsten flere ganger før en har fullført runden.

hønefoss stolpejakt

Hailey storkoser seg alle steder med vann.

hønefoss stolpejakt

Byens rådhus og resten av runden går på asfalt.

hønefoss stolpejakt leonberger golden retriever

Flomsteinen hadde fått sin egen stolpe. 

hønefoss stolpejakt pollen

Godt det ikke har kommet så langt hjemme her, men det er nok ikke mange dagene før bjørka ser slik ut her også. 

hønefoss stolpejakt

Det viste seg at jeg hadde misset en stolpe, så jeg måtte gå stien ned ved Kirka for å få med meg den siste, før vi satte kursen mot bilen.

hønefoss stolpejakt

Ting tar litt lenger tid når man skal gå etter stolper, enn om man skal gå en tur bare. Men jeg er godt fornøyd med dagens resultat i stolpejakten.

hønefoss stolpejakt



 

7 kommentarer:

  1. Stolpejakt er fin mosjon og aktivitet :-)

    SvarSlett
  2. Jeg husker den saken ja, og det er jo bare så trist når et ungt menneske velger en sånn utvei. Flott flomstein!

    SvarSlett
  3. Du har många fina rundor att gå och stolparna bara fylls på. Har man hundar så är det bra om det finns vatten längs promenaden och det verkar det finnas nästan var du än går. Vad sorgligt med flickan som tog valet att inte leva men jag vill också tro att hon har det bättre nu. Samtidigt har jag egen erfarenhet från nära håll att det efter mycket hjälp kan kännas som om livet är värt att leva igen. Det känns ledsamt att alla inte hinner få den hjälpen i tid.

    SvarSlett
  4. There is always so many interesting things you see on the post hunts. It is sad that the little girl had to find a better place. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  5. Your town and the surrounding countryside is all very interesting. It certainly makes for a lovely and satisying walk with your dogs. I imagine you always see something new.
    I don't have to hunt very far for a Pole. I have my husband, who is Polish-Canadian, right in the same room with me.

    SvarSlett
  6. It is sad about the girl who drowned. She must have been very troubled. Those floods were very high!

    SvarSlett
  7. This looks like a nice way to get your exercise and do something else fun added to it. I'm glad the dogs like the water so much and it is safe for them to drink.

    Thank you for joining Feline Friday!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...