fredag 5. juni 2020

Fem en fredag #23


Patran jobber i kiosken på Røsholmstranda, så på tirsdag hentet vi henne der etter jobb. Passet bra med litt sosialisering for Bella på egenhånd sammen med masse folk. Det var tett opp mot 27 grader, så badevannet var absolutt godt nok å vasse i for meg til og med. Bella valset rundt i langline og tok et par svømmetak til og med. Men hun var mest fasinert av folkene. Hun gjør som hun har gjort siden hun var liten. Hun står rett og slett å glaner rett på det hun finner for godt. Om det er mat, folk eller dyr. Ukas fem en fredag pressenteres av Elisa Matilda, ta en titt inn hos henne for å se på andre som også er med på dette her. Med hennes valg av tema så måtte det bare bli noen badebilder av Bella.


Vilket är ditt första tecken på sommar?
Det er liksom ikke sommer før det er så varmt i vannet at en kan bade. Vasse i strandkanten og nyte bølgeskvulp og at sola varmer.


Vad har gjort dig glad idag?
Nei i dag må det nok bli at det er fredag, at det er helg bare jeg er ferdig på jobb, at jeg ikke har noen planer i det hele tatt på mange dager. 


Vilken är den ljusaste platsen i ditt hem?
Min veranda, hele sommeren, sitte å nyte kveldssolen med en god bok og bare kose seg.


När senast kom sol efter regn?
I går hadde det regnet hele natten og litt på morgenen, så tittet sola fram. Det er så trivelig når det blir fint vær etter regnvær.


Vad gör du helst en solig dag?
Minst mulig, bare nyter solens varme. Siden vi bor som vi bor med forskjellige årstider, så er det helt greit å bare nyte når det er godt og varmt. Bade og spise is, ligge rett ut på stranda og bare være på en måte.


I helga skal det regne i bøtter og spann, så en får være litt fornuftig inne, så en kan nyte tiden ute neste uke. Ha en riktig god helg!


8 kommentarer:

 1. Åh så mysigt att din hund gillar att bada, Max gillar verkligen inte vatten så vi får inte möjlighet till svalkning på det sättet, men det hade varit riktigt bra när det är så här varmt.

  SvarSlett
 2. Jag älskar också att bada, precis som din fina hund!

  SvarSlett
 3. Trevligt att läsa dina svar och titta på dina fina bilder!
  Vi har haft soliga dagar, men nu blir det regn och rusk ett par dagar. Ostadigt.
  Trevlig fredag!

  SvarSlett
 4. det ser väldigt somrigt och trevligt ut på dina bilder. fin hund

  SvarSlett
 5. Härliga badbilder, min dotter simmade i tisdags när hon var på besök hos mig. Likaså badade Daniel, hunden. Jag höll mig på landbacken än så länge. Att simma är det bästa med sommaren. Trevlig helg

  SvarSlett
 6. Jättefin hund och bilder. Här regnar det, började samtidigt som jag svarade på fråga fyra, lite lustigt.

  SvarSlett
 7. Vilka härliga hundbilder! :)

  SvarSlett
 8. Vilken härlig hund! Djur blir man automatiskt glad av!

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...