søndag 21. juni 2020

Så spør jeg deg


Akkurat nå
Hva tenker du nå? Hva er du engasjert i? Hva vil du ha ut av sommeren? Denne sommeren er helt planløs for min del. Det er langt ut i august før jeg skal på fototur på nordvestlandet. Resten av sommeren skal jeg ingenting, ikke ennå i alle fall. Om jeg er like håpefull som disse jentene... akkurat det skal vel litt til, men man veit aldri.


Ukens tanke
Det er vel egentlig en tanke som har kvernet denne uka her. Det er ikke ofte jeg har tanker som ikke gir seg, eller som jeg ikke kan kutte ut. Men denne uka her har det blitt mye dagdrømming gitt. Jeg får skylde på varmen som gjør at det er enkelt å falle i egne tanker og ikke konsentrere seg om alt en bør. 


Ukens favorittdag
Det må være torsdag, da jeg og Bella koset oss på stranda i flere timer. Vi badet og svømte rundt flere ganger og satt på land for å tørke. Jeg hadde med meg bok å lese i og Bella svimet litt rundt og ble stadig snakket til av folk som ville hilse. 

Ukens irritasjon
På onsdag datt nettet ned på jobb igjen og det holdt seg nede både torsdag og fredag også. Danmark påstår at feilen ligger hos oss og her finner vi ingen feil, så da er vel feilen i internasjonalt farvann da.



Ukens opptur
Herlig vær og mye bading på Røsholmstranda med Bella. Det er liksom Bella som trenger det mest når hun er ten-åring. Så da er det bare å legge ned den jobben som trengs. Det har en så mye igjen for i etterkant. Den roligste uka i måneden på jobben. Månedsavslutningen er levert og det er en liten stund til neste skal forberedes.


Ukens nedtur
Dårlig framgang på ting, så nå tar jeg sommerferie og gjør heller en liten innsats til høsten igjen. Sommeren er så kort så den må nytes, så får en heller gruble på lange kalde vinterkvelder.

Ukens anbefaling
Ta deg en tur på stranda og nyt sommeren.


Ukens selvskrevne
Jeg vil aldri få noe svar,
uten at jeg spør deg.
Jeg vil aldri få vite om du har ombestemt deg,
uten at jeg spør deg.
Hvorfor er det så vanskelig å elske meg?
Jeg vil aldri skjønne hvorfor det skjedde.
Hvorfor alt var på galt tidspunkt.
Jeg vil aldri få vite hva som drev deg, 
uten at jeg spør deg.
Hvorfor ville du ikke ha meg?
Enda kroppen din ville.
Du higet etter meg... lengtet etter mer.
Jeg spurte deg hvorfor, men jeg likte ikke svaret.


2 kommentarer:

  1. Så länge vädret är fint och du kan ge dig ut på sköna äventyr så kanske det inte gör så mycket att schemat för sommaren är tomt. Jag tror att du njuter för fullt och jag hoppas att du fortsätter att göra så :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...