fredag 26. juni 2020

Fem en fredag #26


Hur svalkar du dig helst i värmen?
Jeg tilbringer mye tid i skyggen på verandaen, men er en riktig varm er jeg så heldig at jeg bor ved elva så jeg kan ta med hundene dit for en svømmetur. Jeg liker å bade både ute og inne, så vann har en stor glede om en fryser eller er for varm.


Vad för törstsläckare föredrar du?
Jeg drikker mye Farris, helst med litt sitronsmak. Jeg er ikke så glad i isbiter i glasset. Jeg synes de smelter for raskt. Da er det bedre at drikket har ligget litt i fryseren så det nesten fryser.


Förändras dina matvanor under sommaren?
Jeg spiser mindre når det er varmt og det jeg spiser er ikke tunge varme middager. Reker og loff er godt, salater, knekkebrød og slike ting. Ellers er meloner også godt å bruke for å få litt variasjon.


Hur varmt är för varmt?
Om man ikke kommer seg noen vei, så er det ikke så mange varmegradene som er for varmt. Men om man kan variere mellom sol og skygge så kan en ha det rimelig varmt i sola. Det er godt å tørke i solsteiken etter et friskt bad. Det optimale er vel 23-25 grader, blir det varmere så blir en bare sliten og lei.


Vad är mest glädjande med värme?
Man slipper å ha på seg mange klær, man kan bade ute, man slipper egentlig å gjøre noen verdens ting, for ingen andre gjør noe heller.


Det er Elisa Matilda som har spørsmålene for Fem en fredag. Ta en titt inn på hennes blogg for å være med, eller se på andre som er med på dette her. Ha en flott helg og nyt sommeren. to uker til nå så har jeg ferie!9 kommentarer:

 1. härliga hundar, skönt att slippa kläder

  SvarSlett
 2. Ja, just det där med kläderna är bra med värmen =) Så härligt att hundarna gillar vatten, våran Max tycker inte om vatten och då blir det svårt att svalka honom.

  SvarSlett
 3. det är mycket som är bra med sommaren. men det behöver regna lite ibland. skönt att slippa en massa kläder och att kunna vara ute mycket

  SvarSlett
 4. Alltså... jag kan ju inte låta bli att undra vad hunden hittat! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Slett ingenting som jeg så :D Hun ga seg plutselig og fulgte med videre på turen.

   Slett
 5. Härligt med sommarkläder och att kunna ha väldigt lite av det också!

  SvarSlett
 6. Så mysigt med hundarna. Sommaren är härlig men lite regn mellan varven är nog behövligt för oss alla inklusive hundarna. :)

  SvarSlett
 7. Hej, vi hör många varningar nu på radio och teve om hundar som måste akta sig för värme. Min hund mår inte bra, har kräkts idag. Asfalten är het så vi går inga promenader. Så nu tycker jag att det är alldeles för varmt med 30 grader. Trevlig helg

  SvarSlett
 8. Måste säga att jag nästan tycker synd om hundarna med sin långa päls. De måste ju svettas ganska mycket i värmen.
  Kul att höra att du också gärna badar i ett badkar under vintern. Det gör jag också, annars skulle jag frysa ihjäl ju;-)

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!