søndag 28. juni 2020

Så er det over


Akkurat nå
Nyter verandalivet fra morgen til kveld. Jeg er så glad for at jeg har veranda med tak over, da kan hageputene være ute hele sommeren og det er bare å nyte skyggen på dagtid. Ettermiddagen kan bli litt i overkant varm, helt til sola går bak tuntreet og blir borte en times tid. Før den forsvinner bak åsen så er den ikke fult så steikanes og det er bare å nyte de siste solstrålene før kvelden kommer.


Ukens tanke
Nå er det bare noen dager igjen, så er det over.
Noen dager til så er det ferie.
La meg få holde deg, bare en gang til, så er det over.
Jeg får deg ikke ut av blodet.
Jeg er hjelpeløs, men det hjelper lite.
Det går ei grense du ikke klarer å krysse.
Du har gjort det en gang, men så var det over.


Ukens favorittdag
Veit ikke helt om denne varmen er noen favoritt, men badevannet er utrolig deilig. Så denne uka ble det tur med hundene ned i elva for en dukkert. Forøvrig Bellas første tur i elva i år. Den er ganske stri rett ved meg, så det var litt i tidligste laget ennå. Regnværet i helga hjalp ikke akkurat på vannstanden, men neste uke tenker jeg det er stille vann og svaberg en kan sole seg på igjen. Boblebad i fossen og bare nytelse. Men vi fikk da duppet oss. Kenneth kom på reker en kveld og vi koset oss lenge på verandaen. Egentlig er det bare å nyte sommeren, nå har sola snudd og kveldene blir mørkere og mørkere for hvert døgn.


Ukens irritasjon
Regnvær en søndag og knallvær når en er på jobb.


Ukens opptur
En hel dag på jobb uten dataproblemer, nesten så det er både norske flagg og bløtkake! Tenk onsdag denne uka hadde jeg min første så si gamle jobbhverdag tilbake siden 17. april! Tenk 10 uker med trøbbel. Det startet med alt helt borte og ingenting som virket. Ikke mailen engang. Så har det kommet litt og litt tilbake, Reinstallert pc'n to ganger og litt og litt mer tilgang til regnskapssystemet. Hele pakka er fremdeles ikke i orden, men min del er 99% tilbake til det gamle. Merethe og Marius kom en tur i helga. Da ble det gode middager på verandaen.


Ukens nedtur
Når det er nærmere 30+ så er jeg ikke særlig aktiv. Det er mest tusling i skyggen eller kanskje en liten tur ned i elva for å duppe hunder. Inne blir det ikke gjort noen verdens ting, knapt nok litt mat. Kan ikke si det er noe positivt med 30 grader + i det hele tatt. Hva med en mellomting så det var litt fristende å ta en tur rundt i det minste.


Ukens generelle tips


1 kommentar:

  1. Visst är det skönt att ha en skuggig plats när solen är som varmast. Jag vill helst inte ha så varmt som det har varit nu men om det är några grader svalare så tycker jag att det är skönt. Nu verkar det dröja ett tag till nästa sommarväder och snart blir det till att ta fram jackan om jag ska gå ut ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...