onsdag 10. juni 2020

Rekrasjonsgjengen


Jeg er så glad jeg har en liten skauflekk med gjerde rundt så hundene kan løpe til tross for at det er båndtvang. Det er ikke så store biten, men en tusletur rundt der tar omtrent 20 minutter. Noen bekker og stubber som aktiviserer hundene litt. Ulempen er at de slett ikke er så reine når vi er nede igjen på plenen.


Det skjer ikke mye utenom jobb og hunder denne uka, men når en er ajour på jobben blir det litt roligere tider og bedre tid til både ta bilder og skrive litt om hverdagen. Jeg har ennå ikke fått noe av det jeg har bestilt på nettet, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.


Jeg har aldri vært noen samfunnsdebatant, eller tenkt at jeg skal bruke bloggen til det. Men noen ganger så blir jeg skikkelig provosert av ting som kommer opp i media. Men jeg skal ikke si mye om hjernedøde folk som stimler sammen i tusentall for å protestere litt om hvordan vi behandler hverandre her i verden. Det er da et vel av andre måter å demonstrere på akkurat nå. Jeg synes alle som møtte opp skulle gå i to ukers karantene, uten lønn fra arbeidsgiver om de har noen jobb. 


Det er et par andre saker også, men de skal jeg la ligge. Siden det ikke har blitt noen glad mandag innlegg, eller glad tirsdag eller onsdag for den del. Men det er noe i det at en lar seg provosere, man lar seg erte og tirre. Man lar seg påvirke av andre rundt seg. La meg utfordre deg til å ikke la deg påvirke av andre mennesker fra i morgen og over helga. La andre mene det de vil, gjøre det de vil, si det de vil også holder du deg til det du tror og mener og blåser rett og slett i andre. 


Jeg er allerede ganske flink på det området. Det eneste jeg sliter litt med å komme i mål med, er at jeg lar andre irritere meg. Ellers er jeg rimelig flink til å ikke la meg påvirke av andre folks holdninger og fremtreden. Men akkurat dumme folk, de forjener dume svar... Det kan da ikke være så vanskelig å tenke selv uten å la seg påvirke av hva andre mener tilenhver tid. 


Nyt resten av ettermiddagen...


1 kommentar:

  1. Det är skönt att ventilera sin irritation lite ibland och det är en av alla bra anledningar till att blogga. Här kan man skriva om både bra och dåligt och hur man känner om det.
    Fina bilder!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...