lørdag 13. juni 2020

Midt i juni


Akkurat nå
En svale gjør ingen sommer...

Ukens tanke
Det nærmer seg sankthans og vi er halvveis av denne sommeren, nå går det mot mørkere tider og kjøligere luft. Men vi har forhåpentligvis mange flere nydelige dager å se fram til. Nå er det snart ferie og den skal man da nyte.


Ukens favorittdag
Det har blitt mange kvelder med ei bok på verandaen denne uka. Det å kose seg på verandaen er jeg ikke aleine om. 


Onsdag ble det bestilt spekemat fra Rustad Kafeen til lunsj. Sjefen syntes vi trengte litt påskjønnelse for alle problemene som har vært og for innsatsen vi har lagt ned.


Muligens torsdag kveld da jeg og Kenneth dro til Verdensende for å ta solnedgangsbilder. Selve solnedgangen var mislykket da sola gikk ned på land og ikke i havet. Men ellers var det en knall fin tur som var kjempekoselig. Alltid hyggelig på tur med Kenneth.


Eller kanskje det var fredag da Mannen hadde god tid igjen. Da var det lesing på solsenga etter jobb og det ble helg. 

Ukens irritasjon
Egentlig er det kanskje ikke denne uka, men på søndag morgen hadde jeg klart å skru på vekkeklokka. Ja av alle ting så ble jeg vekket ti på seks som jeg pleier å stå opp. Jeg tror egentlig ikke at det var jeg som hadde skrudd på den vekkeklokka, for jeg husker at jeg tenkte på de når jeg la meg lørdag kveld. Tenk så godt å slippe klokke i morgen tidlig også... Var nok sikkert et spøkelse som har satt den på i løpet av natta.

Ukens opptur

Jeg har fått bestilt opp forstørrelser til å ha på veggen i stua. Jeg har jo allerede kjøpt fire rammer i størrelsen 50x70, så da bør det være noen bra bilder som henger der. Planen er å lage endel slike forstørrelser og rullere litt på hvilen av dem som henger oppe. Kanskje litt sånn sesongbilder på en måte. Kanskje ikke noen overraskelse at to av bildene er fra Nedre Kollsjø'n?


Ukens nedtur
Uka startet med overtidsjobbing, ikke så veldig lenge da jeg kom litt seinere på jobb enn jeg pleier. Men nå skal pc'n være oppdatert og klar for ny platform for regnskapssystemet.

Ukens opplæring
Siden jeg refererer til ISBN nummer på de bøkene jeg har lest, så lurer du kanskje på hva dette nummeret egentlig er for noe? ISBN er et internasjonalt system for nummerering av bøker, for å sikre entydig identifikasjon av publikasjoner. ISBN-nummeret består av 13 sifre. Først kommer et tresifret prefiks for bokprodukter (978 eller 979), så kommer ti sifre i fire grupper, som representerer henholdsvis nasjonalitet, forlag og tittel, samt et kontrollsiffer. Bøker som utgis både i trykt og digital form får hvert sitt ISBN-nummer. Det samme gjelder bøker som er utgitt med forskjellig innbinding. Dersom en bok kommer ut i nytt opplag, beholdes ISBN-nummeret, mens en ny eller endret utgave får nytt nummer. Standardboknumre tildeles alle bøker som hører hjemme i Norsk bokfortegnelse. De har vært i bruk i Norge siden 1971, og ISBN-kontoret er knyttet til Nasjonalbiblioteket.


Ukens selvskrevne dikt
Jeg hater deg for alt du har gjort meg.
Hater deg for at du løy uten å fortrekke en mine.
Bedyret at du trengte å være aleine.
Aleine... kun for å få reise tilbake til hennes seng.
Hater deg for alt du har gjort som jeg ikke veit.
En veit aldri alt... ikke sant?
Jeg hater deg for alt du ikke gjorde.
Jeg hater alt du står for.
Alt du gjør, sier, tror og mener...

1 kommentar:

  1. Bilden på din son och solnedgången är väldigt vacker som den är. Det är klart att en solnedgång som speglas i vatten är svårslaget men den här bilden kan du vara nöjd med :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...