onsdag 17. juni 2020

Om det ikke er dokumentert


Ting har rett og slett ikke skjedd om det ikke er dokumentert på sosiale medier. Men her er beviset, jeg har badet i Tyrifjorden i sommer. Opptil flere ganger også!


Bella setter stor pris på å få være med når jeg skal  hente Patran etter jobb ved åtte tiden. Da begynner det å bli mindre folk på stranda og hun kan få forholdsvis lang line.


Hun foretrekker å stå på bunnen og kikke på de andre badegjestene. Etter en tre kvarter ute i vannet gikk jeg opp på land for å sole meg litt på håndkleet. Jeg tenkte at Bella kunne vase i vannkanten og drive med sitt så lenge.


Men nei da, hun skulle på håndkleet hun også. Akkurat det var ikke noe særlig, for det ble like fult av grus som det var på stranda. Opp og riste håndkleet og skylle kroppen, før jeg gjorde et nytt forsøk.


Bella måtte pent finne seg i noen selfier, for det er ikke vi særlig gode på. Men skal man være influenser så er det bare å strekke strikken helt ut nå i varmen. Det er ikke veldig aktivt liv en har i 30 grader +.


Jeg vet ikke hvor mange ganger vi badet i går før det plutselig kom mørke skyer og litt torden. Vi endte opp i bilen før vi behøvde å dra hjem i alle fall.


Det var herlig vann, varmere enn jeg hadde trodd når en først vasser utover og kommer på nivå med navlen. Det er da en egentlig kjenner hvordan badevannet egentlig er.


Tror Bella er godt fornøyd etter svømmeturene, for hun begynte å bli litt sliten på slutten. På Røsholmstranda er det så langgrunt at jeg kunne gå uten at hun nådde bunnen.


Nå skal vi straks dra for å plukke opp Patran igjen, så jeg regner med at det blir like mange dukkerter i dag. Håper ikke denne styrtskura med regn kommer som Hr Yr har lovet i kveldinga.


I går var det ingen spesielle å følge med på for henne, ikke var det noen som kom bort for å snakke med henne heller, så det var sikkert litt nedtur. Jeg er egentlig glad til, for jeg har en i kikkerten, så jeg trenger ikke at det kommer mange flere. Det får klare seg med beundrere for Bella.


Forøvrig ny bikini for sesongen, det er mange år siden sist. Godt fornøyd var jeg med det kjøpet. Knall fin farge og helt grei fasong. Det er ikke alltid ting er som det ser ut på et bilde på nettet, men denne her var veldig lik. De må kanskje skjerpe seg med bilder, for nå har jo netthandlen virkelig tatt seg opp. Stemmer ikke bildet med produktet så blir det jo fryktelig mye retur på dem, og det koster penger.


Nyt sommerkvelden så skal vi to nyte badestranda noen timer.


2 kommentarer:

  1. Underbara selfies på er två badbrudar :D

    SvarSlett
  2. Blir imponerad över att du eller snarare NI badat. Jag tog med min hund så hon fått prova bara med. Hon blir 9 månader på fredag och tycks än så länge gilla det i alla fall :). Dock fick hon bada med sonens pappa ;D.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...