mandag 15. juni 2020

Mye å være glad for


Fornøyd med livet og fornøyd med hverdagen. Det kommer ann på hvor du har fokuset og hva du vil oppnå. Jeg veit hvor jeg vil og jeg siger stadig nærmere målet. I løpet av året skal jeg være i mål med det jeg har satt meg fore. Nei gartner prosjekt er ikke ett av de målene.


Om jeg ikke har gjort så mye i helga, så har jeg i det minste koset meg og man kommer langt med å nyte verandalivet. Egentlig er jeg glad for at jeg fikk vasket litt inne i går, tiltross for at det var varmt. Når man starter dagen klokka åtte en søndag, så er det utrolig hva man rekker. Jeg er glad det snart er ferie tid. Da skal jeg ha to uker hvor jeg skal nyte ferien og være glad for at jeg slipper vekkeklokka.


Jeg er glad jeg fikk litt mer brunfarge i helga, så nå skal jeg snart bruke den gule kjolen jeg fikk av Patran til jul. Sommerkroppen er ikke helt i boks, men den får være så bra som den vil, enn så lenge. Snart er snøen borte i fjellet og jeg kan ta meg noen turer dit med fotoapparat og hunder. Jeg må vel bare finne noen festligheter å bruke den til, for det er ikke en kjole en bruker på jobb.


Junihoroskopet lover finere tider, så da er det vel bare å nyte da? Juni blir annerledes enn flere av de andre månedene. En av vårens tunge bører løftes bort fra skuldrene dine, og livet blir enklere. Du har tatt grep og gjort forandringer både i livsstil og omgangskrets, og du har lært mye den siste tiden. Nå er du på vei inn i en ny fase av livet ditt som et bedre og mer modent menneske. I løpet av juni starter et nytt eventyr for deg. Dette dreier seg mer om en mental reise enn en fysisk.


Jeg er også glad for at jeg har ei god venninne som vil være med å ta solnedgangsbilder på Røsholmastranda. Godt vann så både Frida og Bella fikk avkjølt seg etter en utrolig varm helg. Det er innført sommertid på jobben og jeg kunne gå hjem en halv time tidligere enn i vinter. Bare å glede seg helt til det blir september. Nå er ennå en arbeidsdag over og kun fire igjen før det er helg igjen.

1 kommentar:

  1. Det finns mycket att vara glad för. Det gäller bara att upptäcka allt det och för vissa är det lättare än för andra. Jag är glad för att jag tillhör de som lätt kan känna glädje och lycka :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...