mandag 18. januar 2021

Gems Weekly Photochallenge #3

 solnedgang vinter is

Jeg er ikke så sikker på om det må være overnatting for at en skal ha en reise, men jeg kjørte bil en halvtimes tid på lørdag. Det var iskaldt med rundt 20 kuldegrader, men man trenger litt frisk luft og ikke minst strekke litt på beina. Turen gikk til Tyrifjorden, for å sjekke om en kunne gå på skøyter der, fotografere en solnedgang og ellers bare kose seg på tur.

Ukens ord er Resa

Takk til Susanne som har denne fotoutfordringen gjennom året. I år er det verb. Man skal jo oversette de fra svensk før en har en viss ide om hva en skal poste bilde av. Jeg synes jeg klarer meg ganske greit jeg.

15 kommentarer:

  1. Man måste absolut inte resa långt, speciellt inte nu under pandemitider. Det går att njuta på hemmaplan också. Å det verkar du har gjort av din fina bild att döma. Men tjugo minusgrader är i kallaste laget för mig;-)

    SvarSlett
  2. En kort resa är ju lika värdefull som en lång. Det är ju upplevelsen som räknas tycker jag. Tack för resan och den verkligt vackra bilden.

    SvarSlett
  3. En jättefin bild från en resa som absolut räknas även om den inte var så lång.

    SvarSlett
  4. En otroligt vacker bild! Även om resan är kort kan den ge en skön upplevelse och det tycker jag är det viktigaste!
    Ha det gott!

    SvarSlett
  5. Din snö är mycket vackrare än den jag har hemma, fin bild.

    SvarSlett
  6. En fantastisk bild! Man måste inte resa långt för att uppleva fina platser.

    SvarSlett
  7. Väldigt vacker bild!

    Resa - i tolkningen färdas - kan man göra på olika sätt. Man kan resa i tankarna också. Med övernattning? Ja, då har man nog slumrat till en stund. 😉

    SvarSlett
  8. Heisann, å reise betyr bare å forflytte seg uavhengig av hvor langt, mener nå jeg. Nydelig motiv. Her har snøen forsvunnet igjen!

    SvarSlett
  9. Jeg må jo bare stemme inn i koret her om det vakkre bildet; reise er både kort og langt och noen overnatting er ikke nödvendig. Så var det det med norskt og svenskt da - det utvider nå mer en begrenser spör du meg. Reise litt i ordboka :-)

    SvarSlett
  10. Underbar bild (ska det stå)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...