fredag 5. mars 2021

Fem en fredag #9 Val

sau

Vilka fem maträtter skulle du välja att för alltid äta?

Jeg spiser for å leve, ikke leve for å spise så jeg er ikke så opphengt i mat. Men pizza smaker alltid godt, kyllingfile med nanbrød og salat, Pulled pork med pomesfrites, kjøttkaker med poteter og brun saus og ertestuing. Litt lettere mellommåltid med youghurt og granola kunne jeg klart meg med.

sau

Vilka fyra saker i källaren/förrådet skulle du egentligen kunna slänga?

Jeg kastet mye for et par år siden da mannen flyttet ut, så jeg har egentlig ikke noe som jeg ikke trenger lenger.

sau

Vilka är dina tre favoritklädesplagg i din garderob?

Jeg må ha olabukse, jeg må også ha en ullgenser som er hjemmestrikket også må jeg ha en collegegenser. Da klarer jeg meg helt fint gjennom dagen og kvelden. Klart det er jo kjekt med litt undertøy og sokker også...


sau

Vilka två telefonnummer kan du utantill?

Jeg kan bare mitt eget mobilnummer, og min mamma og pappas hustelefonnummer. Det er det som er ulempen med mobil, der alle nummere er lagret. Da husker en ingenting lenger.

sau

Vilken enda högtid skulle du fira om du måste välja?

Det måtte bli påske. Da er det mange dager fri fra jobben og ingenting du må. Du kan kose deg med god mat og trenger ikke tenke på gaver eller spise noe spesielt. Du kan velge om du vil ha selskap eller være aleine. Det er fremdeles vinter, men du har ordentlig vårfølelse.

sau

Det er Elisa Matilda som har 5 en fredag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer.


11 kommentarer:

  1. så fina bilder. är det dina egna får? påsken är trevlig för då samlas hela familjen i vårt sommarhus vid havet. men nu kommer vi att missa en påsk till. annars valde jag julen som också är en familjehögtid med barn och barnbarn här. pizza är gott, men jag äter det sällan. om jag äter pizza vill jag ha en Napoletana med sardeller

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei de er ikke mine, men jeg besøker dem ofte.

      Slett
  2. indisk kyckling med naanbröd är gott!

    SvarSlett
  3. Nice Q&A. There are so many fun memes to participate in.

    Love all the photographs. Would love to love on this cutie pies.

    Have a fabulous day and weekend. ♥

    SvarSlett
  4. Fina foton/får. När jag läser ditt svar om påsken så kände jag att det kunde ha varit mitt svar, men svarade julen för då brukar jag vara ledig lite längre.

    SvarSlett
  5. Ja, fina bilder av fåren - håller med andra här :-)

    SvarSlett
  6. Såååå himla glad jag blev nu:-) Det verkar vara bara du och jag som valt Påsk som vår favorit högtid. Å då du visar får/lamm i olika "utföranden" så kan jag berätta att 90 procent av svenskarna faktiskt äter lamm till Påsk. Visserligen i olika utföranden, men ändå;-)

    SvarSlett
  7. Jag är så förtjust i dina fårbilder. Jag kan nästan känna doften av fåren. Så du slängde ut både man och annat överflödigt! 😁 Det vanskliga med att ha telefonnumren i mobilen är när man tappar den eller den slutar fungera. Men.... allting ordnar sig! Ha det gott!

    SvarSlett
  8. Så fina bilder på fåren! Jag har varit med om att ha får och jag tror nu att yngsta dottern tänker skaffa får också.
    Mycken god mat, som du beskriver, mums!
    Trevlig lördag!

    SvarSlett
  9. Bra tänkt kring påsken. Inga krav.

    SvarSlett
  10. Jag är helt enig med dig om påsken, en så bra beskrivning av den helgen! Fina får och jag måste säga att en hemmastickad ullgenser är rena lyxen. Ha en fin vecka!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...