søndag 21. mars 2021

Uka som gikk #11

furu

 Akkurat nå 
Utrolig godt å kunne gå tur etter jobb om ettermiddagen uten å være redd for at det skal bli mørkt før en er tilbake etter vel en times tid.

Ukens tanke 
Jeg tenker litt denne uka også. Nå går det mest i hvor prinsippfast jeg skal være. Hvor mye har jeg å tape og hvor mye har jeg å vinne. Jeg får følge magefølelsen og se det ann litt, men det blir ikke som før. Den sjansen er gått. Men forrige ukes tanke er ennå ikke ferdigtenkt, så der er jeg mer positiv.

pus katt


Ukens favoritt dag 
Lag deg en god dag sier dem, men når Skatteetaten laget meg en god dag så sier jeg ikke neitakk til det heller.



Så da kan man trykke på bestill på det man har laget seg i handlekurver på nettet. Jeg foretrekker netthandel og når butikker er nedstengt så kan jeg handle på nett med god samvittighet. Jeg vet det er klikk og hent alternativer, men mang har da en vipps løsning. Det har ikke jeg. 


Leveres fortløpende neste uke, så da er det bare å glede seg til posten kommer.

fjøskos

Men egentlig var det når jeg laget meg en god dag i fjøset. Men kløing av kuer og kalvekos. Det kan du lese mer om til uka.

Ukens arbeid 
Denne uka har det gått ganske javnt med arbeidsoppgaver. Veldig mange har holdt seg til hjemmekontor hele tiden, noen har delt uka mellom jobb og hjemme. Jeg har vært på jobb hver dag da jeg er litt involvert i analyser som skal sendes fra produksjonen til laboratoriet. I tillegg er det greit at det er noen på huset så det ikke er helt tomt der. 


Ukens turer
Mandag ble det tur med bare meg selv, Hailey, Mounty og Tessy. Tirsdag tok jeg med meg Bella til Sokna for å gå en runde med Silje og Jäger. Jäger ble rimelig sliten av jentebesøk og sovnet raskt når de kom inn til kvelds. Onsdag ble det runden rundt hengebrua. Fredag fikk Ronja og Mounty en tur ut til Veme sammen med Bella. Lørdag ble det byvandring på Bella, for jeg hadde fått hentemelding på posten og trengte å fylle opp kjøleskapet litt. Tidligere på dagen hadde jeg en tur ut til Veme og tilbake med de andre hundene. På søndag møtte jeg Kjersti på Eggemoen igjen, så denne uka har vært bra.

himmel

Ukens anbefaling 
Det er sånn den vårformen, like elendig hver vår. Men på høsten så er man skikkelig reser i oppoverbakker. Kjenner jeg gleder meg litt til Stolpejakten starter opp igjen i påsken. Jeg lengter etter nye turområder jeg nå. Jeg og hundene. Patran stakk av med powerbanken min i vinter, så denne uka har jeg bestilt meg en ny på nettet. Må jo ikke gå tom for strøm på telefonen når en skal jakte på stolper.

himmel

Ukens generelle tips 



1 kommentar:

  1. Det är skönt med ljusa eftermiddagar och nu blir det inte mörkt förrän ca 18.30. Ännu bättre är det med de ljusa morgnarna :D
    Jag längtar också efter att "stolpejakten" ska starta (eller jakten på checkpoints som vi säger här). Det är roligast i början av säsongen när jag får komma ut till skogar och områden som jag vanligtvis inte besöker. Men här sätter den inte igång förrän i maj.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...