onsdag 17. mars 2021

Blystadrunden

 leonberger

Jeg og Bella fortsetter nedstengningen av kommunen ute på vift vi da. Ut på tur er det ikke noe forbud mot. Man må faktisk ha litt frisk luft om dagen etter en lang dag inne på jobb. Når man kan slå det sammen med litt sosial omgang så er det en vinn vinn situasjon. 


Silje og Jäger har vi vært på tur med tidligere også, men det er en god stund siden sist. Nesten et helt år fant vi ut etterhvert. Beinet til Silje er bedre, så nå satser vi på en ny runde rundt på Sokna neste uke også. I går ble det Blystadrunden "feil vei".


Det blir liksom det når man pleier å gå den en vei når vi går sammen med Virre, som vi går oftere tur med. Men Silje bor i andre enden av runden, så da er det mer naturlig å gå andre veien. Vi møtte ei med en elghund når vi var nesten halvveis. Vi stoppet og slo av en prat med de også. Hun ble litt engstelig når hun så Bella komme, men hun ble godtatt av elghunden med en gang. Hvem liker ikke Bella? 


Holken var forsvunnet og det var en mykere slushvariant, eller som her helt bar asfalt. Det fine med denne runden er at der er både landlig over jorder og gjennom Sokna sentrum for sosialiseringen sin del.


Biler, fotgjengere og stort sett en og annen hund.

leonberger

Når vi kom opp til kirka så var det store smeltedammer på gangstien, så da ble det drikkestopp.


Jäger ville gjerne leike, men det fikk vente til vi var tilbake til bilen. Han ble nok skikkelig sliten i går kveld, for jeg fikk en snapp av Silje av en som lå strøken og skikkelig koset seg i sofaen.


Silje liker også å ta bilder, så det ble litt mimring om flotte bilder vi hadde tatt og at vi ikke hadde med kamera på turen nå. For sola som skinte på fjelltoppen i det fjerne kommer slett ikke til sin rett med en skarve mobil. Kanskje jeg får lurt med meg Silje på fototur når det blir bart i terrenget...


Kveldshimmelen over Furumoen


Så slapp jeg Bella så de kunne leie en halvtimes tid før vi dro hjem igjen. Takk for turen!


1 kommentar:

  1. Ja, vem gillar inte Bella :D Det är tur att hon är så snäll när hon är så stor.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...