søndag 7. mars 2021

Uka som gikk #9

gåsunger

 Akkurat nå 
Er det bare å anerkjenne at våren har kommet, om den ikke har kommet for å bli, så har vi fått det første vårglimtet i det minste. Nå er det bare å nyte hver dag, hver uke, hver måned fram til slutten av oktober begynnelsen av november. November og januar er to tunge måneder, ellers er jeg egentlig godt fornøyd med hele året. 

soloppgang

Ukens tanke 
Denne uka har jeg virkelig gjort en jobb for at sommerkroppen skal komme. Det har vært en aktiv uke med turer sammen med forskjellige venninner. Man må jo være ute for tiden, så da kan man like gjerne slå det sammen med litt fysisk aktivitet. Ikke har jeg kjøpt meg godteri når jeg har vært på butikken og ellers er jeg veldig fornøyd med framgangen så langt.

finsk spets

Bella storkoser seg når hun får være med aleine for da tror hun at vi skal møte en eller annen firbeint venn. Bella er storfornøyd med alle jeg har introdusert henne for. Og er de små så legger hun seg ned for å komme på deres nivå.

leonberger finsk spets

Virre setter like stor pris på storbesøk som Bella gjør. Han hopper og spretter og vil gjerne ha henne med på leiken.

leonberger finsk spets

Bella er så flink med han til tross for at han er mye mindre enn henne. Hun kunne faktisk vært veldig voldsom og rett og slett satt seg på han som hun gjør med Hailey.

Ukens favorittdag 

Patran, Merethe og Marius kom en tur i helga, så da hadde jeg selskap noen dager. 

vårstemning verkenselva

Ukens irritasjon 
Fikk regninga for at bilen var på verksted. Skifte fire plugger kom på 2 400 kroner. De skulle ha nesten tusen kroner bare for å koble til datakabelen for å lese feilmeldingen. Kanskje ikke så rart at en ikke bruker merkeverkstedet til vanlig. De har ikke noe utgifter med å plugge inn en ledning for å lese av en feilkode. Jeg tror ikke det koster millioner for en slik avleser, for det er mange privatpersoner som har investert i en slik avleser. 

blåmeis

Jeg har droppet ut av nettundersøkelsen om psykisk helse som egentlig skulle vare i 40 dager. Det var mer en coronaundersøkelse enn en psykisk helse undersøkelse. Landets corona strategi er jeg ikke enig i, den er veldig lite løsningsorientert. De tror at alt bare løser seg med krisepakker med mange penger til bedriftene. Hadde de brukt halvparten av de pengene til å styrke helsevesenet isteden, så hadde Norge fortsatt gått rundt. Alle de livredde sjelene på grunn av medienes opphausing hadde kunnet sitte inne aleine om det var det de ønsket. 

Om veikapasiteten er for liten i et land så bygges det flere og bedre veier, de slutter jo ikke å importere biler... gjør de vel? Så vidt jeg veit har det ikke vært noen ekstrem økning i kapasiteten av helsevesenet dette året. I løpet av et år så burde de fått til mye mer enn det de har klart. Nei de pjatter bare på med at med vaksine så blir alt så bra, da først kan verden bli som før. 

Ukens opptur 
Høre fuglekvitring gjennom vinduet før en står opp om morgenen. Sola varmer og det er bare å nyte hvert nye vårtegn som dukker opp. Kunne dra tidlig hjem fra jobb på fredag da det ikke var nett der og beskjeden fra Danmark var at de trolig ikke fikk opp noe nett iløpet av dagen heller. De måtte nemlig komme en fyr til Galten og sette opp en ny brannmur til konsernet. 

Ukens generelle tips 



2 kommentarer:

  1. Hej, Lilian,
    these are adorable dog photos - and YES! Spring is on the way! :-D The bird photo is wonderful!
    Happy Sunday,
    Traude

    SvarSlett
  2. Härligt med vårtecken men här dröjer det lite till. Men fågelkvittret har satt igång i alla fall :D Bella är en riktig mysvovve som är snäll mot alla och leker hänsynsfullt. Fina bilder på henne och kompisen.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...