mandag 8. mars 2021

Gems weekly photochallenge #10

hvit blomst

Det er en helt utrolig årstid vi har nå. Den første vårmåneden og snart er det påske. Det fine med påsken er at da kommer våren. Uansett sånn er det hvert år, påsken og våren går hånd i hånd. Det er en flott tid å være ute med kamera også. Det kommer nye blader og blomster nesten fra dag til dag.

blomstrende tre

Blomster mot en knall blå, det finnes knapt noe som er flottere. Når man ser på bilde så kjenner man formelig blomsterlukta.

tulipaner

Tulipanene blomstrer om kapp i alle "offentlige" blomsterbed. Jeg sluker dem, for jeg klarer ikke å få dem til å blomstre i egne bed. Men i år har jeg en liten plan om å kanskje få det til, for nå har jeg jammen fått en del tips om tulipandyrking.

blåveis

Naturens egne blomster er nesten finere enn de blomstene vi planter og pleier selv. Blåveisen har jeg ikke hos meg, men en liten gåtur unna så er det noen få. Skal jeg se store blå tepper, så må jeg ta bilen en liten tur. 

løvetann humle

Årets første løvetann og humlene kommer summende. Dette bildet er ikke fra i år, for her er det slett ingen løvetann ennå.

sjasmin

Sjasminen varer ei ukes tid, jeg skulle ønske alle blomstene egentlig varte mye lenger enn de gjør. Det er ulempen med blomster, det er få som varer i mange uker.

hvitveis

Hvitveis

Ukens ord er Blomma

Takk til Susanne som har denne fotoutfordringen gjennom året. I år er det verb, så det er forhåpentligvis enklere i det minste. Man skal jo oversette de fra svensk før en har en viss ide om hva en skal poste bilde av.

* *

10 kommentarer:

 1. All-in här hos dig. Du har verkligen "tidigarelagt" våren med din fina samling med blommor. Härligt att njuta av med tanke på att det är minusgrader ute;-)

  SvarSlett
 2. Spring makes my heart happy. Beautiful shots.

  Have a fabulous day and week. ♥

  SvarSlett
 3. Vackra blommor och en försmak av vad vi har framför oss. Här i norr får vi vänta till i maj. :-)

  SvarSlett
 4. Vakkert og håpefullt, litt vår i fören gjör bare godt!

  SvarSlett
 5. Oj, så långt våren kommit hos dig. Härligt! vackra bilder från det fina som blommar hos dig just nu. Här i Stockholm är det fortfarande vårvinter. Inga tulpaner synliga och inga blåsippor. Men snödroppar och lite annat har vi och buskarna börjar knoppas. Men snart så...
  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Ja, vi har mycket fint att se fram mot :D Men än så länge dröjer det innan jag får se några vårtecken här.

  SvarSlett
 7. Oh this makes my heart happy. Great shots of beautiful spring. My favorite season of all.

  Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

  Have a fabulous day and rest of the week. ♥

  SvarSlett
 8. Jag längtar så efter våren och vårens blommor! Tack för att jag fick se lite av allt det som väntar fast vintern fortfarande håller sitt grepp om de trakter jag bor i.

  SvarSlett
 9. Oj här knoppas det ordentligt, fina blombilder.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!