fredag 2. april 2021

Feline Friday

pus katt

Hos "Comedy Plus" har de samlet ting som kan glede gjennom uka. Jevnt fordelt på dagene i uka er det et nytt tema. På fredager er det pusekatter som er inn. Feline Friday er enkelt å bli med. Alt du trenger å gjøre er: Legg ut et bilde, tegning, tegneserie eller video av en katt (de kan være dumme eller søte). Sørg for at du legger igjen en lenke til innlegget ditt. Katter er vel noe jeg har plenty bilder av siden Oliver stort sett er med på turer når jeg ikke går langs veien.

pusekatt

På mandager er det Awww Mondays, da er temaet noe som gjør at du sukker litt dypt, noe som er behagelig å hvile øynene på. Rett og slett en søt liten sak. Jeg har også et godt utvalg av slike ting som passer der. 

pus katt

På tirsdager er det Happy Tuesday, ja så enkelt som hva som gjør det glad en tirsdag. Har vel noen oppmuntrende bilder også jeg i noen av mine innlegg. For med et knippe av firbeinte i hus, så er det bare å sitte klar med kamera og knipse løs.

pus katt

På onsdager er det Wordless Wednesday. Kort og greit du kan poste et bilde som ikke trenger ord for å bli forstått, men du kan også lage et vanlig innlegg med kommentarer.

pus katt

På torsdager kan du skrive hva du er takknemlig for på Tankful Thuesday. Det er det samme som de har Glad mandag i Sverige. Glad mandag hender det jeg er med på, men det er ikke så ofte jeg er med på denne torsdagsoppgaven.

pus katt

En del av disse dagene har bloggloops, så du legger inn din lenke og legger inn koden på innlegget, så har du samtidig lenket til andre som er med på det samme. Enkel måte å besøke andres blogger for å få litt inspirasjon til sin egen.

pus katt

Jeg er også med på Fem en fredag hver fredag. Der er det fem spørsmål om ulike temaer hver uke. En annen som har nytt tema hver uke er Gems weekly photochallenge.

pus katt

På tirsdager er det My corner of the world som gir det et innblikk i hvordan det ser ut i mange forskjellige deler av verden. Er du interessert i hager, så kan du få være med på temaer i vinterhalvåret hos Trädgårds fägring hver lørdag og blogge om hagen din resten av året.

pus katt

Vil du ha et nytt tema å blogge om hver eneste dag kan du titte inn til Sara Madeleine "Orsakullas" der det er nytt tema hver dag gjennom måneden.

Titt inn for å få litt inspirasjon... det kan fort bli en vane...

* *

2 kommentarer:

 1. I've met so many wonderful people doing these memes. It's fun and positive. We all need fun and positive.

  Beautiful cat. I love cats.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend. Scritches to all your babies. ♥

  SvarSlett
 2. Oliver is very handsome and enjoys his exploring.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...