tirsdag 13. april 2021

KongeriketI en liten norsk bygd lever bilmekanikeren Roy et relativt fredelig og enkelt liv da lillebroren Carl vender hjem etter mange år i utlandet. Med Carl, hans nye kone Shannon og planene om et høyfjellshotell som kan skape nytt liv i den lille bygda, begynner mørke hemmeligheter fra guttenes barndom igjen å piple fram. Da de var små, forsvarte Roy broren mot mobbere og mørke rykter, men lojaliteten mellom brødrene settes på prøve når grådighet og svik kommer i veien for Carls planer. Når bygdas lensmann på nytt begynner å stille spørsmål ved det tragiske dødsfallet til guttenes foreldre, må Roy ta stilling til hvor langt han er villig til å gå for å beskytte broren. Og hvordan skal egentlig Roy forholde seg til at Shannon fanger hans oppmerksomhet?

Kongeriket er en mørk og mektig spenningsroman fra bygde-Norge - om ambisjoner, lojalitet og kjærlighet. Ikke minst er det en roman om hemmeligheter som truer med å kutte båndene mellom to brødre.

Litt vel mange usannsynlige drapsaker med "løsninger" av i overkant litt mye fantasi. Den første boka jeg har lest av denne forfatteren og det blir nok den siste. Jeg liker ikke bøker som hopper alt for mye fram og tilbake i tid med en haug av uvesentlige detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...