mandag 19. april 2021

Ny uke venter

soloppgang

Lag deg en flott dag etter en flott helg, Hr Yr er også enig så denne uka kan bli riktig bra. Lange lyse ettermiddager og pågangsmotet på topp igjen. En ny uke venter ligger helt ubrukt og klar, så det er bare å ta den i bruk og ikke bare la den flyte forbi.

gåsunger

Merethe hadde med seg nystrikket genser til meg når de var oppover i helga. Det var bomullsgenser så det er bare å vente på varmen slik at jeg kan ha den på uten en genser under. Fremdeles så er det kuldegrader om morgenen når jeg drar på jobb.  

gåsunger

En annen ting jeg fikk fikset når de var oppover var hundepass ei uke til sommeren, så nå blir det sommerferie som skal planlegges. Jeg har en grovskisse som jeg tenkte ut i vinter, men når datoene er fastsatt så kan en planlegge litt nøyere. Spørs om jeg tar med meg Bella og legger opp til fjellturer iløpet av runden vår. Telt og sovepose blir i det minste med, så får en ta et hotellrom i ny og ne for en skikkelig dusj.

gåsunger

Jeg skal kjøre gamle Strynefjellsvei og jeg skal til Smøla, så får jeg se hva som blir stoppene i mellom. Skattepengene er på egen konto, så jeg kan ha en forholdsvis flott ferietur om jeg vil det. Men man trenger jo ikke å bruke opp alt på en ferie heller.

gåsunger

Med planer både til helga og helga etter, så tror jeg dette blir en skikkelig bra vår!

speilbilde


4 kommentarer:

 1. Härligt att ha ordnat hundvakt så att planeringen av semesterresan kan starta :D Bella är nog ett väldigt bra sällskap och lite tryggt känns det nog med en stor "vakthund" när ni ska sova i tält :D Planeringen är en stor del av upplevelsen och jag känner hur min egen planeringslust vaknar. Det ska bli en bra sommar i år.

  SvarSlett
 2. Ja det bare må bli en flott sommer i år. La oss legge til rette for det. Det fortjener vi!

  SvarSlett
 3. Liker mandager jeg..og med finværet i dag har det vært en flott start på uka :) Har ikke planlagt ferier etter jeg ble syk..tar det på sparket.. men med hund eller andre dyr må man jo forberede seg litt.. Nydelige bilder her <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er greit med litt planlegging med hundehold. Jeg har spredt ferien min i år, så jeg håper på litt fint vær i det minste.

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...