onsdag 21. april 2021

Hun var velkommen

bokomslag


Forestill deg det verste en venninne kunne ha gjort mot deg Dette er verre Da Mel etter mange år plutselig blir kontaktet av en venninne fra studietiden, nøler hun ikke med å strekke ut en hånd. Hun trenger et sted å bo, bare en stund, og Mel tar varmt imot henne. De to var bestevenninner i sin tid, hang sammen i tykt og tynt da de gikk på universitetet, helt til Mel uventet ble gravid og måtte avbryte studiene. Sytten år senere kunne ikke livene deres ha vært mer forskjellige. Mel er lykkelig gift etter noen år som alenemor for sønnen, som nå er tenåring, og med ektemannen har hun fått to døtre. De lever et kaotisk, men harmonisk familieliv. Abi, på sin side, ble med kjæresten sin til LA, der hun i mange år har levd et glamorøst liv med festing, kjendisvenner og overflod. Alt var perfekt - helt til hun oppdaget at kjæresten var utro. Nå trenger hun å finne nytt fotfeste, og hva er vel da bedre enn en god venninne? En hun kan gråte på skulderen til og slikke sårene sine hos. Og hvor passer vel det bedre enn hjemme hos Mel, med sine skjønne barn og forståelsesfulle ektemann?

Gud så dum kjerring! Ingen skulle ha lov til å være så dum. Boka hadde ingen overraskelser, for det forfatteren trolig trodde skulle være skikkelige overraskelser hadde jeg forutsett noen kapitler før de ble avslørt. Til og med slutten var innlysende. 

2 kommentarer:

  1. If you can figure out the plot before you read it then this is not a book for me. I can bet that the husband was unfaithful too. I'll pass.

    Have a fabulous day. ♥

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...