torsdag 22. april 2021

Jeg dyrker kropp og sjel

Heradsbygda leonberger

Veskehunden Bella har fått seg en ny venn. Flaten Simba, som til og med har egen instagramkonto. Ta en titt inn for å følge han der. I går ble det nemlig en ny runde med han og Christine. Vi holder oss rundt ei mil når vi er på tur, så får vi skravlet en hel del også.

flat coated retriever leonberger

Jeg kjørte ned til Christine, så la vi i vei i retning Kilemoen. På ukjente stier ble det denne gangen, jeg hadde vært der veien kom igjen tidligere når jeg har drevet med Geocaching, men måtte jukse bitte litt i starten nå så vi traff riktig vei. Litt dumt å havne inne på et gårdstun og veien stoppet på trappa til noen.

alle flat coated retriever leonberger

Simba er en ekte kavaler som passer på at Bella har det bra. Det vanket mange kyss på Bella iløpet av turen. Simba ble så begeistret at han hoppet inn i bilen når vi skulle dra. Han ville helt klart bli med Bella hjem.

flat coated retriever leonberger

En vakker drøm
Er livet som
Jeg fører her så kom ut hit og finn den
Her er det ingen verdens ting
Som kan bryte stemningen
Jeg ligger her og slikker sol i vinden
Her på livets lyse side lever jeg
Hvor naturens mjuke stemme alltid når meg
Og jeg dyrker kropp og sjel
For da føler jeg meg vel
Og blir fylt av alt som dagene har med seg

togspor jernbanespor skinnegang

Visesang er vel ikke akkurat det jeg hører mest på, ikke Finn Kalvik heller for den saks skyld. Men denne sangen er det mye sant i. Det er bare å nyte livet så lenge en har det, gjøre det beste ut av det og like de små tingene. Velg hvor du vil ha fokuset ditt. Følg din skinnegang til ditt mål.

leonberger flat coated retriever elv follum

Vi valgte å ta en avstikker ned til elva da Simba trengte et bad etter å ha testet noen grøfter på Kilemoen. Der var det forholdsvis seig masse av kline, for å si det sånn. Godt ikke Bella hadde vabbet seg ut der også, men hun stilte villig opp ved elva for å få slukket tørsten sin.

elv himmel follum

Været var litt til og fra, alt fra sol til overskyet med noen skikkelige vindkast. Men vi hadde kledd oss bra vi, så det var bare å nyte turen.

leonberger flat coated retriever

Etter et par timer var vi så si hjemme igjen, da ble det blå himmel og sola skinte. Akkurat som Hr Yr hadde lovet.

leonberger heradsbygda

Bella har godt av aleineturer i urbane strøk med nye turkompiser, Jeg synes også det er å foretrekke nye turrunder fra tid til annen. Ikke minst å ha noen å gå tur sammen med også. Greit å kunne skravle litt om løst og fast og løse noen verdensproblemer.

kart

Takk for turen!


4 kommentarer:

 1. Sötaste vännerna! Härligt med promenadsällskap för både dig och hunden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja man trenger litt sosial omgang, og ikke minst frisk luft.

   Slett
 2. Vilken fin kompis Bella har fått och vem vill inte bli vän med fina Bella :D Klart han föll pladask för den charmiga flickan. Kul att få sällskap på promenaden och prata bort en stund.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...