søndag 26. september 2021

Uka som gikk #38

ekorn pus katt pusekatt kattepus

 Ukas drap
Og jeg som ikke trodde det var noen ekorn her omkring, for jeg har ikke sett noen. Men siste uka så har jammen meg Oliver kommet drassende på to stykker. Så nå er det ikke sikkert det er noen ekorn her avlikevel.

elg

Når musefangeren er opptatt med å fange ekorn, så ...

førstehjelpskurs

Ukens hjelpetiltak
Det kom litt seint fram dette hjelpetiltaket vi hadde på jobben denne uka. Ikke det at jeg tror ekornet hadde hatt noe særlig mer lykke med litt førstehjelp innen det ankom gårdsplassen heller.

soloppgang

Ukas tanker
Det er ikke så aller verst å stå opp når det er slike soloppganger når en er på vei til jobb. Nå som landet åpner opp igjen og en kan lese forskjellige kommentarer i sosiale medier. Jeg må bare innrømme at jeg blir bitte litt oppgitt. De overhysteriske folkene som om trent har buret seg inne i halv annet år. Nå som Erna sier at det er fritt fram igjen så er det helt texas. Da kaster dem de doble munnbindene sine og henger rundt halsen på hvermansen. Eller de sitter fortsatt inne og hyler på alle de andre uansvarlige. Ja kan ikke hver og en bare passe på seg selv fortsatt da? De som fortsatt er engstelige kan jo bare fortsette som før, det er jo ingen tvang å være sosial.


hundepasser

Ukens hundepass 
I helga er jeg hundepasser så bonden og bondekona kunne ta seg en liten overnatting i tretoppen. Når man blir tagget i bildet over på Facebook da vet man at man ligger litt tynt ann når man skal være hundepass i helga om man ikke gjør som Bondekona sier... 

bordercollie

Men etter noen runder med hundepass og dyrepass på Veme så har Bondekona sluttet å si at jeg bare kan lufte hundene i hagen... jeg er nemlig veldig dårlig på å lufte i hagen. Så lørdag ettermiddag ble det luftetur ned i Sogna og en svømmetur på gutta. Pink holdt seg på land ved meg. Foss og Zett hadde ikke veldig lyst til å komme opp på land til meg igjen, men jammen hørte de rimelig bra så jeg slapp å ringe Bondekona og fortelle at gutta holdt på med sauesanking nedover elva.

EFIT

Ukens EFIT 
Innimellom er jeg med på Ett Foto I Timmen, og på onsdag ble det vel dokumentert hva jeg har drevet med.

katt pus pusekatt kattepus

Ukens arbeid 
Her må alle gjøre en liten innsats for husleia...

høstmørket

Ukas stemning
Det er ikke til å stikke under en stol at det faktisk er høsten nå. Det er mørkt når vekkeklokka ringer om morgenen og det er mørkt lenge før hundene skal luftes til kvelds. Det er blitt kaldere selv om det ikke har vært kuldegrader ennå. Det er helt klart høst! Fordelen er vel at klokka snart skal stilles en time tilbake, så vi kan sove en time lenger om morgenen.

katt pus kattepus pusekatt

Ukens anbefaling 
Ta deg en god hvil etter en gedigen innsats for matauken i heimen... og nei, det ble ikke ekornsteik til middag her i løpet av uka.

6 kommentarer:

 1. Stakkars ekornene da! Katter er noen nådeløse jegere, og ekorn står nok høyt på ønskelisten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff ja, hadde de nå bare holdt seg til mus og rotter

   Slett
 2. Som barn hade jag katt och han hade pippi på att släpa in daggmaskar och möss och lägga i farstun när dörren dit stod öppen hela nätterna på sommaren. Toaletterna låg där också så när man skulle dit var man extremt noga med att kliva mellan dom fortfarande krälande maskarna - alltså 100-tal! Mössen hade han som tur var tagit livet av, så dom låg stilla.....! Men några ekorrar tog han aldrig!!
  KRAM/Susie

  SvarSlett
 3. Ojoj, katter kan ju inte förstå varför de ska hålla sig till möss så det är klart att Oliver är stolt när han kommer med en ekorre. Men man blir ju lite ledsen... Men du fick ju en förklaring till varför det är ont om ekorrar hos dig.

  SvarSlett
 4. Love all the kitties and especially that first one. Tree rat right there.

  Your pups do love the water. So precious.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend. ♥

  SvarSlett
 5. It is instinct to hunt and Oliver was very proud of his catch. He brought it to you as a gift.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...