lørdag 4. september 2021

Uten grenser

 

Norges morsomste lege - Jonas Kinge Bergland - er klar med nytt standupshow. «Dr. Bergland uten grenser» er hans tredje soloforestilling og skal følge opp debuten «Dr. Bergland og den alternative medisin» og gigantsuksessen «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Med et utgangspunkt i bistand er det ingen grenser for hva han kan snakke om, men vi er sikre på at han fortsetter å levere smart og treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le.

latter

Så det er bare å glede seg. For når Dr. Bergland går på scenen er det heller ingen grenser for hvor bra det kan bli. Jeg har sett begge de to forrige showene så forventingene var skyhøye. Showet var rimelig bra, ikke det beste showet hans, men i god stil. Han harselerer fortsatt med alternativ medisin og fremmer leger. Det er vel kanskje en setning som poengterer det veldig godt. Og det verste er at det er sant også. "Alle har hørt om leger uten grender... men det er ikke noen som har hørt om akupunktører uten grenser..."  

latter

Etter showet ble det mat i andre etasje på Latter. Menyen besto av to retter forrett, middag og dessert. Vi måtte vente litt før vi fikk bordet da de som skulle på show etter oss ikke var ferdige med å spise ennå. Så da ble det bilde av unga med følge. Svigerdatter, sønn, datter, svigersønn og datter.

latter

Siden vi var så mange kunne vi ha gruppemeny, da kunne vi få litt av hver rett slik at alle kunne smake på alt. Eller vi kunne velge det vi ville spise. To ganger spurte kelneren om vi hadde skjønt prinsippet med disse to valgene. SÅ enten trodde hun vi var dumme eller så var hun vant til dumme folk. 

latter

Marius var ikke helt overbevist om at vi hadde valgt rett ved matinntak, så det ble en forrett som alle smakte på også. Noen var ikke imponert, mens andre syntes den var knallgod.

coca cola

Når vi ble servert veltet kelneren den ene brusen, og det var liten reaksjon på å få den opp igjen. Jeg og Merethe var vel de som slang på noen servietter uten absorberingene, så de virket bedre som en nal. Vi forventet egentlig at kelneren skulle komme med en klut og ta sluttørken, men det gjorde hun ikke gitt. 

latter forret

Den ene forretten

latter forrett

Den andre forretten som alle smakte på.

latter middag

Den ene hovedretten

latter middag

Den andre hovedretten

latter dessert

Den ene desserten

latter dessert

Den andre desserten

Vi hadde en knallmorsom kveld hvor lattermusklene ble brukt både under showet og under middagen. På mandag kommer det flere ferie innlegg, for jeg hadde ennå mange flotte feriedager i fjellet. Siste ferieinnlegget kommer 11. september, så det er mye å glede seg til ennå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...