søndag 5. september 2021

Uka som gikk #35

solnedgang

Høsten kommer raskt på kvelden, tror nok jeg har hatt en av mine siste kvelder på verandaen i år. Man kan vel ikke klage når det er høst etter kalenderen. Solnedgangen kommer tidligere for hver kveld og nå er det helt mørkt når det var solnedgang i sommer. 

leonberger

Ukens tanke
Politikk og media er ikke noe som skulle vært i samme setning. Egentlig skulle media tatt seg en skikkelig lang sommerferie. De hauser opp ting i den retningen de mener, men egentlig skulle de vært en nøytral tredjepart mellom sak og "folket". En nøytral arena som kun kom med fakta som var dokumentert. Og dermed hører ikke politikk og media sammen i samme setning. Jeg skal være glad når valget er over, når pandemien som de kaller det, er over. Når det ikke er noe som fortjener sju hundre sider skriverier uten at det egentlig kommer fram en eneste ny faktadel. 

Lagmannskollen leonberger cocker spaniel finsk spets

 Ukas turer med turselskap
Bilen ble levert på verksted for å få ny olje på motoren og noen nye filtre på mandag. På ettermiddagen ble det tur med Wenche Lill og Virre. Svetten rant og vi bommet litt på stien på vei ned igjen. Lagmannskollen er et utkikspunkt, men jammen var det blitt mye skau både tett og høg på veien.

leonberger hølkollen

Torsdag var det på tide med ny tur med Virre og Wenche Lill. Vi gikk opp på Hølkollen for å planlegge litt mer på en ide vi har drodlet ved siden vi var på tur en dag i vinter. Hva det er får komme som en overraskelse som innlegg. Turen går av stabelen neste helg, da jeg har tatt meg noen feriedager. 

Ukas utskeielse 

latter

Årets bursdagsfeiringer ble på Latter med show og middag etterpå. Lettere praktisk anlagt og slår sammen feiringene til en samlet som er litt mer enn bare gratulerer med dagen.

Ukas tuntre

gårdsbruk

Tuntreet har blitt ganske glissen med blader. Jeg er litt spent på hvor mye som kommer spirende til våren. Tuntreet til naboen har sagt helt takk for seg i sommer, så jeg håper det ikke er noen smittsom sykdom.

krakk steinbord

Ukas stemningsbilde

blåklokker

Ukens generelle tips 

2 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med deg, for avisene burde hatt ferie til over valget. Jeg er lei hele maset de holder på med, og på tv er det like masete. De prater i munnen på hverandre, og det kommer ikke noe fornuftig ut av den settingen. Så mye løv som har falt av trærne allerede hos deg. Her er det bare litt som har falt av.

  SvarSlett
 2. Kvällarna är mycket mörkare nu och snart är det mörkt även när jag går upp på morgnarna (ca 06.00) Mig gör det inget men jag vet att många tycker att det är jobbigt med mörkret.
  Jag hänger inte med tillräckligt mycket i den norska politiken och inte alls i norsk media så jag kan inte säga så mycket om det. Men jag gissar att det är likadant överallt
  och att vissa ämnen tjatas ut i det oändliga.
  Fina bilder på natur, djur och människor :D

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...