mandag 13. september 2021

Ettermiddagssyssel

 cocker spaniel

Det må vel bare være en glad mandag når en bor slik til at hundene bare kan boltre seg som de vil på nytresket jorde. Ja det er noen uker siden det ble tresket, men de setter like stor pris på det som de gjør når vi er på ski der om vinteren. 

flat coated retriever

Innimellom skulle jeg ønske jeg var hund... 

leonberger

Jeg lever ennå på den flotte ferieturen jeg og Bella hadde. Den var full av flotte øyeblikk for oss begge. Nye steder med en utrolig flott natur og ikke minst at vi kunne nyte et nytt fjell dag for dag. Vi eller vi var kanskje litt drøyt, men jeg har begynt å planlegge neste års ferie tur. Ja for når denne uka var så vellykket så må det vel bare gjentas. 

golden retriever

Akkurat når det blir kommer vel litt ann på når Bella starter opp på løpetid til vinteren. Den er forventet ca januar. Så da er valpene levert før august... Grovt skissert blir det Røros, Helgelandskysten, Smøla, Bremanger og hjemover. Da kan jeg vel ha med meg Hailey i tillegg tenker jeg, så kanskje Bella spiser litt mer. Det ble lite mat på turen i år.

rognebær

Det er enorme mengder rognebær i år. Rogna bøyer seg av tyngda på noen av kvistene.

cocker spaniel leonberger

Jeg er glad for at jeg har nesten ei uke ferie igjen, men da er det slutt for de siste dagene ryker i romjula. Jeg er glad jeg kan ta ut ei uke eller halvannen spredt utover hele sommeren. Da varer både sommeren og feriefølelsen lenge. Jeg nyter hver dag uten vekkeklokke og du nyter godt av mine turopplevelser.

leonberger

Jeg er glad jeg bare kan nyte dagene med hunder, katter og fotoapparat. Jeg er glad jeg kan ta meg en tur i fjellet, til sjøen eller rett og slett en liten bytur, Jeg har vel egentlig aldri hatt det bedre enn nå, med kun meg selv å ta hensyn til og fritt til å gjøre hva jeg vil. Lag deg en god dag og nyt den!

4 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt at dine turer har gitt deg medsmak. Norge er jo et fantastisk ferieland, og jeg har aldri helt forstått hvorfor folk på død og liv må til utlandet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, ikke sant. Særlig ikke når de kun ligger strøkne på stranda eller ved bassenget hele dager.

   Slett
 2. Vad härligt att känna att livet är så bra och att du trivs med hur det är :D Jag tror att jag är lika nöjd med mitt liv som det är nu. Kul att du fick mersmak av resan. Det ger ju oss andra en möjlighet att få följa med på fler lika härliga turer upp på fjäll och kanske till någon fjord :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er litt av hvert som kommer, så inspirasjonen holder ut måneden i det minste ;)

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...