søndag 12. september 2021

Uka som gikk #36

leonberger tyrifjorden onsakervika

 Akkurat nå 
Tipper du er glad for at ferieturinnleggene mine er ferdige, men jeg har vært på mange turer etter ferien og jeg. Så i morgen braker det løs med flere fjellturer og annet gøy jeg har holdt på med. Jeg kan ikke si at jeg har koset meg mer noen gang enn det jeg har gjort i sommer og utover høsten. Lag deg en god dag og blås i hva andre mener om den saken. Jeg har bare ett liv... har du flere?

Ukens turer

røyse leonberger cocker spaniel stolpejakt

 
Uka startet på søndag med en stolpejakttur på Røyse med Ronja og Bella. Har tenkt å ta alle stolpene i Hole før vinteren, så nå er det ikke så forferdelig mange jeg har igjen. Planlegging av en etappe på Vassfarstien fra Veneli til Fønhuskoia. 

strøsdammen

Forarbeide med å kjøre en bil til Hedalen kvelden før, så vi kunne komme oss til hytta uten for store problemer. 

strøsdammen

For ikke å snakke om selve turen.

Ukens favoritt middag 

reker

Jeg hadde så lyst på reker, så jeg dro innom butikken på tirsdag for å kjøpe reker, loff, sitron og majones.

Ukens påmelding

leonberger

 
Bella er påmeldt utstilling i Mjøndalshallen 10. oktober, så er det bare å krysse fingrene for at det skal gå bra. Skal man følge planen om valper iløpet av 2022, så må man dra på noen utstillinger og bestille time til øyenlysing.

Ukens arbeid 
Månedsavslutning tar sin tid, særlig når jeg hadde tatt meg feriedag fredag for å kunne dra på tur i Vassfaret med overnatting på hytte.

Ukens overraskelse

bloggtreff lundehund prosjekthund leonberger

Ukas største overraskelse var da jeg fant ut at jeg kjente den som bodde på nabohytta, da vi satt å snakka mens vi spiste middag torsdag kveld. Da ble det treff på formiddagen lørdag før vi dro hjem. Utrolig hyggelig å møte Nøve, Tølle og Tassen!

Ukens generelle tips 

lurven katt pus

Lag deg en god dag, det har jeg blitt skikkelig god på dette året. For noen flotte dager jeg har hatt. Det er nesten ikke ei uke uten at jeg har noe å se tilbake på med stor fornøyelse.4 kommentarer:

 1. Livet blir som man gör det och inte som man vill att det ska vara. Men ibland sammanfaller de sakerna och då blir det bra :D Jag försöker också att få till mitt liv så att jag ska känna mig nöjd och glad varje vecka och jag tycker att jag, precis som du, lyckas bra. Men du har fler glädjeämnen i ditt liv i form av hundar och katter och dessutom närmare till fjäll och fantastisk natur. Jag njuter och gläds med dig när du är ute och det kan absolut inte bli för många fjällinlägg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er noe med det, det er nydelig på fjellet om høsten. Bare å glede seg framover.

   Slett
 2. Jeg er absolutt ikke lei av dine turer, for det er jo så mye fin natur du viser. Jeg oppholder meg omtrent bare i hagen hele sommerhalvåret, men det er det jeg liker. Jeg har også bare et liv, og jeg nyter det til det fulle med å grave og plante. Hagegal? Ja, så absolutt, men det er en sunn galskap mener nå jeg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enhver galskap som ikke går ut over andre er en sunn galskap :)

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...