lørdag 22. april 2023

Hestehov på måsasi'a

bokfink

Det er våren når bokfinken sitter å synger av full hals i skauen. Linerla har kommet og hvitveisen har tittet fram. Men hjemme hos meg er det bare hestehoven som har tittet fram. Det er bare snaue to mil til jobben min, men der er det mye mer vår enn hjemme.

hestehov

 Du veit det er våren når hestehovene står tett i tett i grøftekanten på Måsasi'a. På tirsdag var jeg så heldig å få bli med Ingrid og Sofie på babysvømming. Det er noen år siden jeg var på babysvømming med Kenneth. Men prinsippene er de samme fortsatt. 1-2-3 blåse på fjeset og duppe under. 

hestehov

Det var overraskende mange som hadde poppet opp siden sist jeg gikk tur der. Enda det ikke er mange dagene siden. Snart er det på jakt etter både blåveis og hvitveis, det må bli neste helg. Om sola skinner da, så blir det Bøkeskogen i Larvik tror jeg. Kanskje det blir solnedgang på Mølen også... Ja for du veit vel at det finnes Stolpejakt i Bøkeskogen?

hestehov

På onsdag ble det en trilletur til Veme og tilbake da jeg skulle være litt barnepike noen timer. Hun sov noe innmari etterpå, så hun ble stående under verandaen i vogna. Når hun endelig våknet var det på tide med kveldsbadet og skifte til pysj. Ingrid dukket opp for å hente henne for det begynte å bli litt prekært med mating mente hun. Jeg og Sofie hadde klart oss mange timer til vi.

hestehov

Man må nyte dagene og sette pris på det som gleder en, så kan en unngå ting som er tråkige og energisluk. Jeg føler meg faktisk så gammel at jeg kan gjøre hva jeg vil og ikke hva alle andre mener at jeg skal og bør og ikke bør og ikke skal. Hyggelig at andre er med på min ferd, men vil de ikke gå samme vei som meg i neste kryss, nei da går jeg videre aleine.

hestehov

I ettermiddag skal jeg være litt barnepike, så da blir det nok et nytt bad på Dua mi. Det er bare å nyte dagene framover nå... Brått blir hun så stor, at alt annet frister mer enn bestemor. 


Kjempegøy med bading hos bestemor, for jeg har stort speil over benken som er veldig gromt. Hun hadde en lang samtale med seg selv.



11 kommentarer:

  1. Underbara vårtecken när bofinken sjunger och tussilagor lyser upp diken och slänter :D

    SvarSlett
  2. Ja, nå har våren kommet. Bokfinken, svarttrosten, hestehov, blåveis og hvitveis er på plass her. Det er en herlig tid nå. Morsomt med Sofia og speilet.

    SvarSlett
  3. Over here (Ohio)"horse's hoof" is called "colt's foot " and is also a welcome sign of Spring !

    SvarSlett
  4. Such fun and sweet photos. I hope you are having a totally fabulous weekend!

    SvarSlett
  5. Hej Lillian!
    Fågelsång hör våren till, så härligt. Vilken liten sötnos du har att få rå om.
    Ha det gott /Marika

    SvarSlett
  6. What a beautiful baby! Your chaffinch is also lovely.

    SvarSlett
  7. I love the signs of Spring. Beautiful shots, but my favorite is the little one having a conversation with herself. Adorable.

    Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

    Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to your furbabes. ♥

    SvarSlett
  8. Love dandelions and the sweet baby ~ beautiful photo of our feathered friend ~

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  9. You saved the most beautiful photo for last! These are wonderful images of spring. Best wishes to you friend. Aloha!

    SvarSlett
  10. Glorious photos and isn't Sofia just the cutest! Cheers!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...