onsdag 5. april 2023

Påskens gode gjerning

 pølsegrilling i skauen

Når man har påskefri så må man passe på å kose seg. På søndag tenkte jeg at jeg skulle være litt hyggelig og be med mamma og pappa opp i havna, for pølsegrilling. Kjekt å ha med grunneieren når man skal lage bål.

pølsegrilling i skauen pus katt

Her på bruket kan man jo ikke gjøre noe uten at Oliver skal ha en labb med på hva som skjer. Om han likte det er lettere uvisst, for han mjauet mye. Ting var tydeligvis ikke som det skulle være. Sitte i skauen da gitt, med bål og greier. 

pølsegrilling i skauen katt pus

Maten måtte sjekkes, men det så ikke ut til at det var noe som falt i smak. Klart råløk er ikke direkte noen som katter elsker kanskje?

pølsegrilling i skauen leonberger pus katt

Mens vi venter på at bålet skal bli til glør, Bella tar ikke sjansen på at det skal serveres noe uten at hun får en liten smak i det minste.

pølsegrilling i skauen

Været denne påsken har virkelig slått til, i allefall så langt. Jeg håper på bra vær resten av påsken også. Man må nyte fridagene man har. Det blir tidsnok tid for å jobbe igjen.

pølsegrilling i skauen

Nok av snø ennå, så det er ikke noe fare med veldig mye større bål enn man har tenkt. Det er ikke så mye varme som skal til for å varme noen grillpølser.

pølsegrilling i skauen

Man trenger ikke ha unger i hus for å kose seg ute heller. Jeg er blitt riktig så god til å nyte livet.

pølsegrilling i skauen

Har du passet på å koset deg i påsken da? Det er jo bare å gjøre som man vil for å ha det ålreit, så kan andre gjøre som de vil for å nyte sine dager. 

pølsegrilling i skauen

Jeg hadde kokt med meg vann så det ble en kakaokopp mens pølsene ble grillet.

pølsegrilling i skauen grillpølse

Livet er best ute i fint vær. Jeg koste meg i alle fall, det virket som mamma og pappa gjorde det også. Det er mange år siden vi har grillet i skauen. Tror ikke det har skjedd siden ungene var små.


4 kommentarer:

  1. Vilken bra idé och dina föräldrar uppskattade säkert den här lilla utflykten :D Det är något visst med att sitta ute vid en brasa och grilla korv. Det var länge sedan jag gjorde det men numera är det lättare att ta med en smörgås eller en mattermos med något varmt i. Men det finns goda veganska korvar så kanske blir det grillning någon gång :D

    SvarSlett
  2. I dag har jeg kost meg ute nesten hele dagen. Har ledet smeltevann vekk fra gårdsplassen, og det ble hele 9 grader. Kanskje er det våren som kommer nå!
    Koselig med pølsegrilling.

    SvarSlett
  3. That does look like a fun time and the food looks pretty darn good to me!

    SvarSlett
  4. Picnic in the snow looks cold!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...