onsdag 5. februar 2020

Alternativ uke


Første uka er over i årets andre måned, en måned som jeg har bestemt at skal bli bedre enn januar måned. Det skal forsåvidt ikke så mye til, men har man riktig fokus... ja da løser det seg. For det ordner seg alltid for snille jenter!

Smak av tarot

Hos Spådommen.com kan man trekke dagens tarotkort. Så for å få litt variasjon her så skal jeg trekke dagens kort for å se hvordan det bærer i vei. Februars første kort var:


I og med at det er ny måned, så er det en ny måneds avslutning som står for tur. Siden jeg har den jobben jeg har så er det jeg som må bli ferdig med mitt og mine avstemminger før nestemann kan ta tak i sin del av jobben. På fredag var jeg skikkelig flink, da ble det reint hus, reint på senga og nye kjøkkengardiner som var nystrøket.


Når jeg spiser frokost så blir det litt nettaviser og dagens kort. Da er maten borte og jeg er klar for å dra på jobb. Jeg bruker omtrent tre kvarter fra jeg står opp til jeg drar når jeg skal på jobb. Har snøtt 20 minutter til jeg er på jobb, så er dagen igang. 

I kveld er det feiring av Kenneth, så jeg ba meg like godt på bursdagsfeiring på egenhånd. Så er det bare å håpe at han blir fornøyd med gava han får fra meg og Patran.

Ukens selskrevne dikt


En gang elsket du meg.
Da betydde jeg alt for deg.
En gang var du villig til å gjøre alt for meg.
Hvorfor var jeg den siste til å få vite at det ikke var slik lenger?
Hva var så vanskelig med å fortelle meg det?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...